Leica brengt speculatie uit te rusten met een bevestiging van de V-Lux 5 is op de weg

U kunt pre-order het De V-Lux 5 nu voor 1.250 dollar in de VS, £1050 dollar in de UK en AU,900 in Australië, hoewel er geen officieel woord op wanneer zendingen van start zal gaan.
De Leica V-Lux 5 is een nieuwe superzoom-stijl bridge camera die is beschreven als één van de meest veelzijdige camera ‘ s in de productportfolio. Het helpen van de ondersteuning van deze vorderingen is een 20MP 1-inch sensor en een Leica Vario-Elmarit lens dat is gelijk aan 24-400 mm in 35mm voorwaarden, samen met een groot f/2.8-4 maximum diafragma, optische beeldstabilisatie en een 4K-video opnemen op een indrukwekkende 60p. Afbeelding 1 van 8

(Image credit: Nokishita)
Image credit: Leica Afbeelding 2 van 8

(Image credit: Nokishita)
Image credit: Leica Afbeelding 3 van 8

(Image credit: Nokishita)
Image credit: Leica Afbeelding 4 van 8

(Image credit: Nokishita)
Image credit: Leica Afbeelding 5 van 8

(Image credit: Nokishita)
Image credit: Leica Afbeelding 6 van 8

(Image credit: Nokishita)
Image credit: Leica Afbeelding 7 van 8

(Image credit: Nokishita)
Image credit: Leica Afbeelding 8 van 8

(Image credit: Nokishita)
Image credit: Leica Het model packs ook een nieuw ontwikkelde elektronische ZOEKER met 2,36 miljoen dots over de OLED-paneel, samen met een 3-inch touchscreen dat kan flip out van het lichaam en worden aangepast aan alle soorten van posities.
Er is ook Aandacht Stapelen en Post Focus opties, evenals Bluetooth kan worden aangesloten op een smartphone voor het overzetten van opnamen op afstand maken.
Als dit alles klinkt bekend in de oren, dat is omdat de camera lijkt te zijn van een rebadged Panasonic Lumix FZ1000 II die werd aangekondigd een paar maanden terug. Leica en Panasonic hebben al lang de ontwikkeling van partners, en dit lijkt de laatste van de vele modellen die gebaseerd zijn op een bestaande Lumix camera.

Is dit de Leica V-Lux 5? Dat is de vraag die we ons een week geleden na een handvol van de gelekte beelden opgedoken online – en de fabrikant heeft nu bevestigd dat het is, inderdaad, de Leica V-Lux 5.