De groeiende mogelijkheden van e-Handtekeningen

Over de auteur

Luc Pallavidino is de CEO & co-founder van Yousign

De waarde van de globale export is bijna verdubbeld sinds 1996, gedreven aanzienlijk door het internet. Vandaag de dag is het gemakkelijker dan ooit voor het snel genereren van algemene blootstelling voor een merk. In feite, sommige van ‘ s werelds meest beroemde en wereldwijd succesvolle bedrijven niet bestond 20 jaar geleden. Chinese smartphone-fabrikant Xiaomi is in 2010 opgericht en nu regelt bijna 10% van de wereldwijde smartphone zendingen. Facebook werd in 2004 opgericht, Airbnb in 2008 en Uber in 2009.

De kracht van de wereldwijde handel

Terwijl de bovengenoemde ondernemingen hebben genoten van het fenomenale wereldwijde groei, veel bedrijven zijn nu op zoek buiten de thuisbasis van markten voor nieuwe omzet. Grote markten zoals China, India en Zuid-Amerika bieden bedrijven nieuwe mogelijkheden aan te boren in groeiende bevolking.