Voor dit Nvidia GeForce RTX 2080 voor slechts $629 vooruit Prime Dag

Met een voorsprong van Amazon Prime Dag, dan bent u waarschijnlijk het betalen van een veel aandacht aan Amazon aanbiedingen, in een poging om wat geld te besparen op uw nieuwste PC-onderdelen. Echter, de Uitvoering is het houden van een beperkte verkoop op de MSI GeForce RTX 2080 Ventus 8G.
De Nvidia Geforce RTX 2080 is de beste grafische kaart vindt u, kort van het laten vallen van meer dan duizend dollar op de RTX 2080 Ti. Het zit vol met 8GB GDDR6 VRAM, beschikt over een maar liefst 2,944 CUDA-cores een boost clock van 1,710 MHz en is in staat om 8 Giga Stralen/s van het ray tracing prestaties. Nu, de normale verkoopprijs van dit Nvidia grafische kaart is € 739, die is niet zo groot van een deal – maar als je promo-code EMCTCTE24 bij de kassa, kunt u opslaan van een extra . Dit brengt de prijs van de MSI GeForce RTX 2080 Ventus 8G naar beneden tot 9 – en dat is wat u zou verwachten te betalen voor een bijzonder mooie Nvidia GeForce RTX 2070, ten minste tot de RTX 2070 Super nam.
De MSI Ventus 8G variant van de RTX 2080 beschikt over een fabriek overklokken, het verhogen van de boost clock tot 1800 MHz. Deze grafische kaart is in staat om te raken van deze nummers, dankzij de robuuste koeler meegeleverd. Het beschikt over dual hoge druk ventilatoren en een premium thermal compound die moeten helpen houden temps naar beneden. Het is uit het pakket met een strak ontwerp, met inbegrip van een volledig metalen backplate, zodat je niet verbrandt tijdens het onderhoud van uw machine.