Waarom Amazon Prime Dag is de perfecte tijd om te reageren op uw PC bouwen lijst

Nu dat AMD Navi en Ryzen 3e Generatie processoren zijn – niet te vergeten die glimmende nieuwe Nvidia RTX Super kaarten – je zou kunnen overwegen eindelijk gebouw dat nieuwe gaming PC die je hebt gedroomd over. En tja, nu is de perfecte tijd om het te doen – maar je moet wachten tot je kan benuttigen Amazon Prime Dag deals.

Het is onwaarschijnlijk dat je gaat om te vinden een killer deal op de PC components zoals de AMD Ryzen 9 3900X dit kort na hun vrijlating, maar weet je wat nog niet hadden net een high-profile release? De beste RAM, Ssd ‘ s, moederborden, voedingen en behuizingen. U kunt honderden dollars door het vinden van een geweldige deal op een van deze PC-onderdelen.

Maar, hoe weet je dat je het krijgen van de beste deal op uw PC onderdelen? Er zijn zo veel die er deze dagen, van verschillende kwaliteit, dus de voorsprong van Amazon Prime Dag, tonen we u wat te zoeken, zodat u kunt bouwen uw PC met een maximale Prime Dag besparingen.

(Image credit: TechRadar)

RAM koers van kracht zijn voor Prime Dag

In de laatste paar maanden, RAM-prijzen zijn daalt pijlsnel. Net een jaar geleden, het zou niet uit de gewone besteden ongeveer $200 voor de 16GB van DDR4 op een fatsoenlijke snelheid. Gelukkig is dat niet meer het geval.

U kunt regelmatig te vinden voor een fatsoenlijke RAM-geheugen dat de capaciteit voor onder $100, dus het is niet zo veel impact op uw PC gebouw begroting was het zelfs een paar maanden geleden.

Bijvoorbeeld op Amazon, vindt u 16GB Corsair Vengeance low-profile, 3000MHz RAM voor slechts $70 op Amazon. Dat is slechts 6% korting op de adviesprijs: we zijn er zeker nog veel meer aantrekkelijke aanbiedingen verschijnen op Amazon Prime Dag.

Echter, als je gewoon niet kan wachten tot 15 juli de tijd om te bouwen uw PC, zijn wij nog steeds uw rug hebben. U kunt pick-up een 32 GB kit van Corsair Vengeance RGB Pro geheugen voor slechts $164 op Amazon. Dat is een enorme $130, – korting op deze prachtige kit van RAM.

(Image credit: de Toekomst)

Grote SSD behandelt binnenkomende voor Prime Dag

Nu dat de prijzen van de beste Ssd ‘ s houden te laten vallen elke dag, er is geen echte reden om niet te gaan voor een SSD. Ze zijn sneller, betrouwbaarder en u hoeft geen zorgen te maken over trillingen verpest hen.

Maar, zelfs als ze zijn goedkoper dan waren ze twee tot drie jaar geleden is het wachten totdat Amazon Prime Dag voor het afhalen van uw nieuwe solid-state opslag is een no brainer. Elk jaar, Amazon zet een ton van de grote Ssd ‘ s op de verkoop, en dit jaar niet anders.

Nog steeds zijn er tal van Ssd ‘ s op de verkoop al als u het echt nodig hebben vandaag.

Bijvoorbeeld, u kunt pick-up een 1TB Samsung 860 Evo voor slechts $137 op Amazon, een besparing van $62 – niet slecht voor een van de beste Ssd ‘ s die we hebben bekeken. Echter, dat is gewoon een SATA SSD, dus je bent niet van plan om dezelfde soort zinderende snelheid die je kan vinden op een NVMe rijden.

Gelukkig, hoewel, kunt u een goedkope NVMe rijden nu. De Samsung 970 Evo is een absoluut beest van een NVMe SSD, en u kunt pick-up van de 1TB versie voor slechts $169, dat is een enorme 43% korting. Wanneer we bekeken deze SSD, die we konden krijgen sequentiële leessnelheid van 3,562 MB/s – apps en bestanden te laden, snel en betrouwbaar.

(Image credit: de Toekomst)

Een geweldig moederbord deal op Prime Dag

Nu, als u van plan bent op het bouwen van een nieuwe PC met de nieuwe AMD Ryzen chips, wilt u waarschijnlijk ook gaan voor een van de nieuwe X570 planken. Echter, als je wilt om wat geld te besparen op uw bord, of als je gaat om te springen op een van de uitstekende Ryzen 2e Generatie deals nu, het oppakken van een X470 of B450-bord is een uitstekende keuze, vooral als je wacht tot Prime Dag.

Nu, de beste moederbord deal vinden we s waarschijnlijk de Asus Prime X470-Pro, dat is sport een flinke $25 korting op Amazon nu. Dit is een high-end moederbord, aan de rand verpakt met een ton van koel-en RGB-verlichting. Plus, die de witte accenten zijn echt prachtig.

(Image credit: de Toekomst)

Het kopen van een nieuwe PSU op Prime Dag is gewoon logisch

De beste voedingen zijn de onbezongen helden van de PC-onderdelen wereld. U zult niet merken het effect dat ze hebben, maar de hoeveelheid geld ze kunnen besparen u de loop van de tijd is verbazingwekkend. Plus, het oppakken van een VOEDING met een 80+ rating kan voorkomen huis branden.

Dus, wanneer de kans om wat geld te besparen op een echt goede voeding te zien, moet u absoluut te nemen. Niet alleen zal u geld besparen op uw energierekening de loop van de jaren, maar met een grote brok beschikbaar te hebben genomen van de up-front kosten van uw gaming PC kan helpen een ton, ook.

Neem de EVGA 1000 GQ als een goed voorbeeld (pun intended). Nu op Amazon, kunt u opslaan in een stevige $50 op deze 1000 W voeding, waardoor de prijs omlaag naar $139. Het is een 80 Plus Gold-rating voeding, dus het is zeer efficiënt, en het hoge wattage betekent dat het vermogen zelfs de beefiest gaming rig.

(Image credit: de Toekomst)

Amazon Prime Dag kan bespaart u veel op een PC-behuizing

Tot slot, je kunt niet bouwen van een geweldige game-PC in 2019 zonder een uitstekende PC-geval – anders hoe ga je laten zien? Gelukkig, je hoeft niet een fortuin te besteden op de gekste geval van PC op de Uitvoering, vooral als je wacht voor Prime Dag.

Als u de jacht voor een PC-behuizing die past bij uw exquise PC te bouwen, wilt u er een te vinden met een gehard glazen zijpaneel, veel ruimte voor de koeling en, natuurlijk, zo veel RGB als fysiek fit.

Er zijn niet veel echt diep het geval van PC kortingen op Amazon met een voorsprong van Prime Dag, maar gelukkig kunt u pick-up van de Corsair Crystal 570X op Uitvoering, en bespaar 40 dollar terwijl het doen.