Boost-snelheden met deze 6 excellente sneller glasvezel breedband deals

Virgin M100 Glasvezel Breedband | 12 maanden | 108Mb avg speed | Line rental inc. | £35 vooraf | £33 per maand
Voor sommige, zelfs deze sneller glasvezel snelheden niet genoeg zal zijn – dat is waar de Maagd stappen in. Bekend om haar belachelijk glasvezel snelheden, Virgin biedt snelheden van gemiddeld 108Mb. Het komt op een prijs voor een eerlijk beetje duurder dan gemiddeld, maar dat extra prijs krijgt u een aantal razendsnelle snelheden. Voordat u zich verbinden tot een Maagd, het is de moeite waard als je van de deal hieronder, het is slechts beschikbaar voor een klein percentage van het land, maar is goedkoper en sneller dan de heilige Maagd.
Bekijk De Deal
Bekijk De Deal Maar namen naast deze pakketten zijn een geweldige manier om het verhogen van uw snelheid zonder te betalen een heleboel meer. In feite, een aantal providers bieden deze pakketten en de prijzen redelijk vergelijkbaar met reguliere vezels deals.
Met een hele reeks van uitstekende sneller glasvezel breedband deals die momenteel beschikbaar zijn, nu is het een schitterende tijd om te grijpen. We hebben een hele lijst van de opvallende onderstaande opties, variërend van de namen die u kent, zoals Plusnet breedband aanbiedingen door op de namen die misschien niet zo bekend als Hyperoptic.

Met breedband deals meestal verdeeld in twee categorieën – op glasvezel en ADSL – er is één gebied dat de neiging om te gemakkelijk vergeten, sneller glasvezel breedband pakketten.

1. In het verenigd koninkrijk goedkoopste sneller glasvezel breedband deal

BT Supersnelle Glasvezel Breedband | 18 maanden | Avg. snelheid van 50 mb | Weekend bellen | £9.99 levering | £31.99 pm + £80 BT M&S Voucher + £30 BT Beloning Kaart
Als het BT of niets, of je wilt een aantal prikkels met uw breedband, dit is de manier om te gaan. Het is langzamer dan sommige van de andere opties op de lijst, maar het bieden van een £80 M&S voucher en £30 BT loon-kaart zijn te mooi om te missen – maar ze eindigen op donderdag 11 juli.
Bekijk De Deal

(Image credit: plusnet) Plusnet Onbeperkt Extra Vezels | 18 maanden | Avg snelheden 66Mb | Line rental incl. | GRATIS activering | £27.99 pm |
Terwijl TalkTalk is de goedkoopste sneller vezels optie, u kunt technisch nog goedkoper met Plusnet. Dankzij een £60 beloningspunten kaart bieden van Plusnet, u alleen effectief te betalen £24.65 een maand, waardoor het iets goedkoper in vergelijking met TalkTalk. Dus als je het niet erg te rommelen met de beloning kaarten, dit is de goedkoopste aanbod rond.
Bekijk De Deal

2. Glasvezel snelheden met freebies van BT

TalkTalk Sneller Vezels Snelheid Boost | 18 maanden | Avg snelheden 67Mb | Line rental incl. | GRATIS activering | £26.50 pm
Als u op zoek bent naar de beste deal op een snellere glasvezel pakket, het is zoals TalkTalk is de absolute winnaar. Niet alleen is het de goedkoopste optie over vezel versterkt, het heeft ook sneller dan de gemiddelde deal (een paar Mb). Algemene, TalkTalk, lijkt de beste van alle van de verschillende factoren.
Bekijk De Deal

3. Razendsnelle snelheden met Virgin breedband


(Image credit: Maagd) Virgin Big Bundle | 12 maanden | 54Mb avg speed | Line rental inc. | £35 vooraf | £29 per maand
Terwijl deze snelheden van Maagd zijn trager dan de rest van de aanbiedingen op deze lijst (behalve BT), is het te veel van een koopje te negeren. Het aanbieden van de gemiddelde snelheden van 54Mb, samen met meer dan 110 TV-zenders, de mogelijkheid om te pauzeren en terugspoelen in live TV en gratis weekend oproepen, dit is een koopje voor € 29 per maand.
Bekijk De Deal

4. Een fibre koopje voor een select aantal


(Image credit: hyperoptic) Hyperoptic 150Mb Glasvezel Breedband | 12 maanden | 150Mb avg. snelheid | GRATIS upfront | £27 per maand
Hyperoptic is een beetje een wildcard in deze lijst. Het is alleen beschikbaar in een zeer klein percentage van het land, maar als je het kunt, het is een absoluut koopje. Dit pakket kost slechts de tinniest beetje meer dan wat TalkTalk aan het opladen is, maar het biedt meer dan het dubbele van de gemiddelde snelheid. Als je het kan krijgen, dit is zeker de beste optie in de lijst.

5. Hogere snelheden met breedband en TV aanbiedingen


(Image credit: Maagd) Je zou nu kunnen denken, is dat niet gewoon vezels? Nou, technisch gezien niet. Veel providers bieden een versterkt versie van glasvezel breedband deals, vaak met namen als ‘celstof max’, ‘vezels boost’ of ‘super versterkt maxed vezel’…Oké, dat laatste is niet echt, maar het is niet ver weg.