Een andere nieuwe Schakelaar niet los van dit jaar, zegt Nintendo

Op een persconferentie voor de aankondiging van de Schakelaar Lite, Nintendo president Doug Bowser bleek dat we het niet zien van een nieuwe Switch model in 2019 volgens CNET.
Het Nintendo-Schakelaar Lite onlangs werd aangekondigd, en er zijn geruchten weer een nieuwe Nintendo-Schakelaar kan worden op de weg. Maar volgens Nintendo, zullen we niet zien van de nieuwe console dit jaar. “[De Nintendo Schakelaar Lite zal] worden alleen de nieuwe Nintendo-Schakelaar-hardware deze vakantie, als Bowser zegt de grotere Schakelaar niet op een upgrade nu,” schrijft CNET. Is een Nintendo Switch Pro op de weg? Image credit: Nintendo Image credit: Nintendo (Image credit: de Toekomst)
Bowser ‘ s opmerkingen suggereren een verbeterde Schakelaar model is op de weg, misschien een Switch Pro? Dit zou doorklinken in de Wall Street Journal rapport eerder dit jaar twee nieuwe Nintendo-Schakelaar consoles zijn op de weg: een budget, handheld-versie en een “premium” – console.

Als het rapport is om geloofd te worden – en we hebben al gezien dat de eerste van deze geruchten consoles aangekondigd – dan kunnen we het zien van een versie van de console met “verbeterde functies gericht op avid videogamers.”
Wat de nieuwe versie van de Schakelaar zal worden genoemd, het lijkt alsof we het niet zien van het tot 2020.