Etappe 6 Tour de France live stream: het horloge Mulhouse naar La Planche des Belles Filles online vanaf elke locatie

Tour de France Etappe 6 – waar en wanneer

P2P Verkeer

60
En dankzij zijn bestorming winnen van gisteren, de Slowaakse renner Peter Sagan is nu ook in conflicten en adem in de nek van de leiders. De zesvoudig winnaar van het puntenklassement is geen onbekende in de Tour de France en hij gaat wanhopig op zoek te gaan een beter dit jaar met zijn eerste algemeen klassement te winnen.
De Belg Thomas De Gendt naar verwachting zal ook de functie na zijn heldendaden op de heuvels in het laatste jaar in de Vuelta a Espana.
Om ervoor te zorgen dat u niet missen een enkele minuut van de actie op het Vogezen-massief, houden van het lezen van onze gids. We vertellen het u allemaal de beste (en GRATIS) manieren om naar te kijken Etappe 6 Tour de France live stream opties, ongeacht waar je nu bent.

Live stream Tour de France Etappe 6 van buiten uw land
We hebben de details van al het VK, de VS, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland omroepen verder naar beneden in deze gids. Goed nieuws in het verenigd koninkrijk en Australië, waar hij op free-to-air TV.
Als je bent geobsedeerd door het kijken naar Le Tour en weigeren te missen van een stage – zelfs wanneer u weg bent voor zaken of op vakantie – dan zult u teleurgesteld worden om uw binnenlandse dekking geo-geblokkeerd wanneer u probeert te streamen van online vanuit het buitenland. Dat is waar gebruik te maken van een VPN (Virtual Private Network ) helpt echt. Het laat u vrijwel wijzigen van de PROVIDER van uw laptop, tablet of mobiele telefoon om die terug in uw eigen land. Dus laat je kijken alsof je er terug.

Privacy en unblocking

Als u niet geïnteresseerd bent in de kabel, maar nog steeds wil om naar te kijken dan zijn er veel meer TV-streaming diensten beschikbaar om naar te kijken op. Hier is een selectie van de beste, meest waarvan ook een gratis proefversie:

Hoe live stream Tour de France Etappe 6 GRATIS in het verenigd koninkrijk


(Image credit: ITV)
Natuurlijk kijken deze fase als het gebeurt, hangt ervan af of u bereid bent om wakker te blijven voor het – SBS dekking begint om 9.30 uur.
Voor de meest uitgebreide dekking NBC te bieden heeft, kunt u zich abonneren op NBC Sports Goud, die is het aanbieden van een Fiets-Pass voor .99, het leveren van live, on demand en commerciële gratis dekking van de Tour.

Hoe kijken Fase 6 van Le Tour in de VS

Het beste voor

Gelijktijdige verbindingen

55
94
We zijn blij om te zeggen dat ITV4 is met alle van de etappes in de Tour. U kunt kijken via TV, online of kunt streamen via de mobiele telefoon of tablet met behulp van de ITV Hub-app.

Als je toevallig buiten buiten Australië als het gebeurt, maar toch wilt vangen dat SBS-uitzending, met behulp van een VPN – laat je kijken alsof je thuis.

Aanmelden voor ExpressVPN nu en geniet van een 49% korting en 3 maanden GRATIS bij een jaarabonnement. Of geef het een keer te proberen met zijn 30-dagen geld terug garantie.

Live stream Tour de France etappe 6 in Australië voor GRATIS

Aantal plaatsen

Vandaag de dekking begint om 12 uur s middags BST met de fase van de eigenlijke kick-off om 12.05 uur.
De Tour de France komt niet veel harder dan wat er in het verschiet ligt voor de renners op het Podium 6. Ze zijn echt goed en in de bergen van de Vogezen massief en alleen de zwaarste concurrenten zullen overleven in de buurt van de top van het algemeen klassement. Om de bezienswaardigheden te zien en de fietsen van waar dan ook op Aarde, volg dan zeker onze Stage 6 live stream gids van de 2019 Tour de France.
Of lees meer met onze keuze van de beste VPN – diensten die er vandaag de dag.

Sky Sports zal het tonen van deze etappe van de Tour de France – sorry, er is geen gratis manieren om naar te kijken in Nieuw-Zeeland irritant. Maar die zullen je niet lastig vallen als je bent geobsedeerd door Le Tour – en geen van beide zal de mensenschuw dekking keer.

Stream Tour de France 2019 Fase 6 wonen in Canada


(Image credit: Sportsnet) – Ontdek onze pick van alle ONS de beste sport-streaming sites
NBC Sports is de officiële omroep voor de Tour de France in 2019 in de VS. U moet aanmelden, als je dat al niet het ontvangen van deze kanalen.

Onbeperkte bandbreedte

Hoe kijken de Tour de France 2019 in Nieuw-Zeeland


(Image credit: Sky Sports) Wilt kijken dit stadium, maar uit het verenigd koninkrijk? U kunt een VPN gebruiken om te verplaatsen van uw INTERNETPROVIDER naar een server in de UK en kijken alsof je thuis.
(Image credit: NBC)

ExpressVPN TRD

Torrenting en P2P-verkeer