Huawei Mate 20 Pro aanbiedingen: een wereld klasse telefoon tegen een ongelooflijk lage prijs

Toon Meer Aanbiedingen
Echter, als je al na het nieuws dat je zou kunnen worden zich bewust van een ander probleem met dit apparaat, met de Google-ban. Echter, een recente aankondiging van de regering van de VS heeft bevestigd dat de handel met Huawei is nu weer toegestaan, het oplossen van het probleem…voor nu. Lees onze review van de Huawei Mate 20 Pro
Er is echt maar één nadeel…de prijs. Maar deze deal klopt die prijs weg naar beneden, waardoor dit een van de goedkopere phablet opties die momenteel beschikbaar is.
Met aanbiedingen nu beginnen zo laag als 20 pond per maand en betaalbare opties van big data-plannen, Huawei Mate 20 Pro behandelt momenteel zitten op een prijs dichter bij sommige begroting handsets dan haar vlaggenschip, de broers.
Met Amazon Prime-Dag – een van de grootste deals en kortingen gebeurtenissen van het jaar – nu slechts een paar dagen weg, we niet denken dat een prijsdaling zou vangen onze ogen tot dan. Maar hier zijn we vergapen aan een van ‘ s werelds beste telefoons tegen een belachelijk lage prijs.

Deze uitstekende Mate 20 Pro deals in full:

Wat is er zo goed over de Mate 20 Pro?

De Mate 20 Pro kan niet worden Huawei ‘ s nieuwste apparaat meer zijn maar we gaan niet aan u liggen, het is nog steeds een van de beste telefoons die er zijn. Of het nu de top van de lijn specs, drie hoog aangedreven camera ‘ s, in het scherm vingerafdruk scanner of omgekeerd opladen, er is veel te hou met dit apparaat.
Het is een telefoon die in het bezit is tot in alle categorieën – een kolossale accu 4200mAh, een krachtige processor, triple camera set-up en een prachtige OLED-scherm. In feite, het enige probleem dat we nooit zouden kunnen vinden, werd de prijs, een factor die is schoongemaakt met deze doorgehaalde prijs deals.
Dus met Huawei P30 Pro deals kost wat meer dan de premie prijzen en de volgende in de rij Mate 30 Pro waarschijnlijk zelfs nog meer, deze zijn van de Huawei telefoon aanbiedingen te gaan.