Klein bedrijf met grote afdrukken? Voor deze MFA

Dus, waar moet u op letten bij het kiezen van een SMB-printer in 2019?
Er zijn drie modellen in de WG7650 familie om uit te kiezen. De basis-model WG7650 is geprijsd op AVP ,899, terwijl de intensivering van de WG7650FM op AVP ,199 krijgt u een ingebouwde fax-en voor AVP ,599 de WG7650Z omvat zowel de fax en een shift-sorteereenheid. De laatste maakt het afdrukken van boekjes en documenten veel eenvoudiger door het automatisch stapelen van opeenvolgende pagina ‘ s samen in één afdrukken (of kopiëren) baan. Terwijl de sorteerder kunt een beetje meer massa op de unit, wat de smaak van de WG7650FM past bij uw eisen, het blijft nog steeds één van de kleinste volledig functionele SMB printers op de markt. Inderdaad, met een vloeroppervlak van minder dan 60cm x 60cm, is het een discrete naast, zelfs een kleine kantoorruimte.