Moet ik koop een Philips Ambilight TV?

De laatste 2018 Tv ‘ s hebben ook een uitstekende “P5 Perfecte Foto’ verwerken, wat zorgt voor een groot motion handling-en kleurweergave.
Niet elke Ambilight TV wordt gemaakt echter hetzelfde. Low-end modellen hebben een “2-zijdig” Ambilight, betekenis kleur komt voort uit de links en rechts van de TV. De rest is een “3-zijdig” array, met Led ‘ s naar boven ook. Voor de volledige Ambilight ervaring, wilt u van deze functie. De meeste van de Philips Tv ‘ s die we hebben bekeken onlangs is er een vrij middelmatige on-board geluid. Maar dit is niets om zorgen over te maken als u van plan bent om uw eigen luidsprekers of een surround-systeem, dat we altijd aan.
Klinkt als een gimmick? Dat is het niet. Terwijl een lichte scherm is niet cruciaal voor het bekijken van uw ervaring, het heeft een ongelooflijk opvallend effect zie je niet met andere fabrikant. De kleuren geprojecteerd overeenkomen met de kleuren verschijnen op uw scherm de inhoud, het verhogen van uw waarneming van contrast en het creëren van een overweldigende licht-display, dat lijkt te sijpelen in de televisie zelf.
Wat is een Philips Ambilight TV? Als je winkelen rond voor de beste TV die er zijn, of gewoon iets dat die extra wow factor van de concurrentie, kan het goed zijn gekomen over een – vooral als je het kopen op Black Friday of in de Prime Dag behandelt, wanneer ze de neiging te laten vallen van een paar mooie centen uit de vraagprijs.

Moet ik koop een Philips Ambilight TV?

Ambilight is een eigen TV-technologie exclusief voor Philips-Tv ‘ s, en in een verzadigde markt vol in de buurt van identieke goggle dozen, het is echt helpen Philips onderscheiden van de menigte. Ambilight is in feite de integratie van een LED-array langs de kant van een televisie, welke projecten kleur op de muur achter de TV.
Of u nu op zoek bent naar een betaalbare LCD-zoals de Philips 43PUS6262 of iets dichter bij de fantastische Philips 55OLED873 OLED, krijg je iets wat niet ergens anders gezien. Yep, we hebben het over Ambilight weer. Het is de belangrijkste reden om te “Philips te kopen”.
Terwijl Ambilight scheidt Philips Tv ‘ s van de rest, er is nog veel om te overwegen binnen het eigen bereik. Het biedt vele modellen, van budget LCDs-helemaal tot aan de glorieuze OLED-Philips 9000.

Alle, maar de goedkoopste Philips Ambilight Tv ‘ s gebruik maken tegenwoordig, ze kunnen ook aansluiten bij Philips Hue slimme lampen, laat de kleuren van het TV-beeld vloed uw kamer, in plaats van alleen het bloeden uit achter het scherm.
Houd in gedachten dat, hoewel een bedrijf met de naam Funai eigenaar van de Philips licentie in de VS, wat betekent dat je niet alles krijgen zoals Ambilight. Maar voor degenen die in het verenigd koninkrijk en Europa, met het oog op een Ambilight TV, dit is de handleiding die je nodig hebt.
Philips heeft zelfs een paar van de 4-zijdige Ambilight Tv ‘ s, met inbegrip van de Philips 9800-serie. Dit project kleur hieronder zo goed. Echter, nu Philips de topmodellen max uit met drie zijden van de Led ‘ s.
Philips Tv ‘s kunnen niet verdienen zo veel aandacht als de nieuwste Samsung of LG Oled’ s, maar Ambilight is een vrij dwingende reden om te kiezen voor een Philips model over alles anders.
Philips de high-end Tv ‘s gebruik maken van Android-TV-software, net als Sony’ s stelt. Het is bekend als een kleine, schilferige, maar doet het verlenen van toegang tot tal van apps, veel van degenen u kunt downloaden voor uw telefoon. 2018 mid-price Tv ‘ s gebruik maken Saphi TV, Philips s eigen interface.