Nieuwe Windows-10 voorbeeld kunt u gaan passwordless en verbetert Uw Telefoon app

Moet dat over wraps it up voor deze preview build, naast de gebruikelijke bug fixes en kleine aanpassingen, en ook bekende problemen die de neiging hebben om meer aanwezig in deze vroege bouwt, die allemaal worden weergegeven in Microsoft ‘ s blog post invoering van de wijzigingen.
Bouwen 18936 bodes in een passwordless sign-in-systeem voor de Microsoft-account(s) op uw apparaat, wat betekent dat in plaats van een traditioneel wachtwoord, kunt u gebruik maken van uw vingerafdruk of Windows Hallo gezichtsherkenning (of een PIN-code) voor een betere beveiliging. (Als je je afvraagt waarom een Windows-Hello-PIN is veiliger dan een wachtwoord, Microsoft heeft de oplossing voor u in deze video).
Windows Hello De nieuwe optie om uw apparaat passwordless (Image credit: Microsoft) (Image credit: Microsoft) Deze optie wilt inschakelen, ga naar Instellingen > Accounts > Sign-in opties, en waar hij zegt: ‘Maak van uw apparaat passwordless’ je moet kiezen ‘Op’. Je zou niet de optie in de instellingen van uw account nog niet, maar omdat slechts een klein percentage van de testers krijgen de functionaliteit in eerste instantie, met een geleidelijke uitrol gepland.
Het klinkt als de meeste mensen krijgen de mogelijkheid om te gaan passwordless in de komende paar weken, dat wel.
Oppervlakte voordelen
Dit laatste preview build ook versterkt het de Telefoon app, waardoor het scherm spiegelen van uw handset beschikbaar op meer van Microsoft ‘ s Surface-apparaten. De zogenaamde ‘scherm van de telefoon’ – functie werkt nu met het Oppervlak van een Laptop en Oppervlakte Laptop 2, alsmede de Surface Pro 4, 5 en 6, en de Oppervlakte Boek samen met de Oppervlakte van Boek 2.

En een laatste verandering voor het bouwen van 18936 is de mogelijkheid om snel een nieuwe afspraak maken of herinnering direct vanaf de Taakbalk: alles wat je hoeft te doen is klik op de datum (onderaan rechts), kies een dag, en zie je een venster waarmee u de gebeurtenis maakt daar en dan. Niets ernstigs, maar een klein beetje extra.
Windows 10 heeft gezien de release van een nieuwe preview build voor degenen die in de snel ring testen van de update toe te schrijven aan land in de eerste helft van 2020.