Oppo ‘ s Reno Z is een premium telefoon op een budget prijs

Terwijl zowel van de handsets’ rear camera-arrays sport een Sony 48MP sensor, kunt u niet het verkrijgen van de titulaire 10x Zoom-mogelijkheden in de meer betaalbare Reno Z. U kunt gebruik maken van de Ultra-Nacht-Modus echter, en de 32MP front-facing camera in combinatie met de Oppo ‘ s verfraaiing functies moet het een traktatie voor selfies.
U zult ook moeten doen met de onboard 128GB opslag als het geheugen is niet uitbreidbaar via microSD. De Reno Z biedt sommige gaming-centric functies, zoals Dolby Atmos stereo speakers en een Spel Boost 2.0-modus optimaliseert de handset om de performance te verhogen en het verminderen van input lag.
Oppo Reno Z Image credit: Oppo (Image credit: Oppo)
Natuurlijk, sommige offers moesten worden gemaakt om de kosten naar beneden tot minder dan de helft van de prijs van de 10x Zoom tegenhanger, met inbegrip van een ratingverlaging in de Snapdragon-chipset van 855 tot een Mediatek Helio P90.

(Image credit: Oppo)
In Australië, de Oppo Reno Z is nu beschikbaar voor AU9 in Aurora Paars of Jet Black van JB Hi-Fi. Beschikbaarheid en prijzen in andere regio ‘ s – zoals in het verenigd koninkrijk – zijn nog niet bevestigd.

Afbeelding 1 van 2

Oppo Reno Z
Jet Zwart Oppo Reno Z [image credit: Oppo]
Veel van de belangrijkste functies zijn erin geslaagd om over te dragen naar dit budget alternatief hoewel, zoals een stellaire 8 gb RAM, VOOC snel opladen, in-display-vingerafdruk-scanner, een AMOLED-display en een glamoureuze esthetische.
Afbeelding 2 van 2

Veel van de belangrijkste functies zijn erin geslaagd om over te dragen naar dit budget alternatief hoewel, zoals een stellaire 8 gb RAM, VOOC snel opladen, in-display-vingerafdruk-scanner, een AMOLED-display en een glamoureuze esthetische.

De Reno Z is bijna ring-gratis sport en liefst 92% screen-to body ratio, ook al is deze voorzien van een druppelvormige uitsparing naar huis zijn selfie camera in plaats van de pop-up shark fin sectie te vinden op de duurdere modellen.
(Image credit: Oppo)
De 6,4-inch AMOLED-display van sport nog steeds dezelfde resolutie hoewel (2,340 x 1.080), en zorgen voor een nog hogere pixeldichtheid dan de premie broer of zus.