Oeps: Samsung Galaxy Note 10 krijgt, geopenbaard in de volledige dankzij de FCC-slip-up

Natuurlijk, we zullen moeten wachten totdat het apparaat de officiële lancering te krijgen wat echt concrete details over wat de Galaxy Note 10 staat.
Nu, slechts enkele weken verwijderd van de officiële onthullingvan Samsung ‘ s volgende productiviteit gerichte vlaggenschip heeft geopenbaard in volle dankzij een lek door de Federal Communications Commission (FCC) , die werd gespot door XDA Developers voordat ze naar beneden. Image: XDA Developers / FCC Afbeelding: XDA Developers / FCC (Image credit: XDA Developers / FCC)
Let op
Zoals je kunt zien in de bovenstaande afbeelding geeft een duidelijke kijk op de handset, het aanbieden van een front-facing shot bevat afmetingen van het apparaat en een weergave van de telefoon is gecentreerd pinhole selfie camera, die werd geplaagd door de vennootschap in de aanloop naar de Opmerking 10 bij de lancering.

Het beeld bevestigt ook eerdere geruchten over een gebrek aan knoppen aan de rechterkant van het toestel, maar er zijn fysieke toetsen aan de linkerkant waar de volumeknop en Bixby knop van oudsher gelegen – het is onduidelijk of de polariserende Bixby toets is terug te keren of als het is al vervangen door een links-friends / uit-knop.
De Samsung Galaxy Note 10 heeft gezien een groot aantal high-profile lekken van de late, inclusief foto ‘ s van het toestel gespot in het wild, en een aantal zeer overtuigend (en eerder officieel uitziende) maakt dat schijnbaar toon de telefoon en de stylus in al hun glorie.
De FCC post ook blijkt dat de Galaxy Note 10 zal de ondersteuning van de nieuwe Wi-Fi-6 (802.11 ax) standaard, en er zijn volop melding van de LTE-connectiviteit in het klassement, 5G functionaliteit is verrassend afwezig.
Extra, twee andere beelden aanbevolen op XDA Developers’ post-toon de Noot 10 de voor-en achterzijde uit verschillende hoeken, schijnbaar bevestigd dat het apparaat zal de sport een verticaal uitgelijnd triple-lens camera op de linker kant en dat zal het inderdaad niet over een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting rond deze tijd.