Etappe 7 Tour de France live stream: het online kijken van overal

Van de 3000+km van de Tour de France, Fase 7 is degene die het neemt het grootste stuk. Gelukkig voor de renners, de langste 2019 fase is ook een van de vlakste en moet er de kans voor een aantal zeer agressieve fietsen van de beste sprinters vandaag tussen het Belfort en Chalon-sur-Saône. Om de bezienswaardigheden te zien en de fietsen van waar dan ook op Aarde, volg dan zeker onze Stage 7 live stream gids van de 2019 Tour de France.

Tour de France Etappe 7 – waar en wanneer

Fase 7 van de 2019 Tour de France ziet de renners race tussen het Belfort en Chalon-sur-Saône. De officiële fase is de lengte van 230 km.

Het gaat plaatsvinden op donderdag 11 juli met de renners aan de slag om 11.20 uur lokale tijd (dat is dus 10.20 uur BST, 5.20 am ET, 2.20 ben PT).

Na een zware, heuvelachtige Etappe 6, laatste jaar is de Koning van de Bergen Julian Alaphilippe uiteindelijk afzag van de gele trui dankzij een aantal indrukwekkende klimmen door de rest van het veld. Geen meer dus dan de Belgische Dylan Teuns, maar het is de jonge italiaan Giulio Hoes die heeft de hoogste onderscheidingen in het algemeen klassement.