Teamgroup 1TB SSD is nu de goedkoopste op de planeet

Ga dan naar Uitvoering (in plaats van Amazon) om te kopen de goedkoopste 1TB ssd-station in de wereld. De Team Group L5 3D Lite kost slechts 76,99 dollar, een 21% daling van de niet-verkoop prijs van $96.99. Het wordt geleverd met gratis verzending in de VS en u zult niet in staat om het te kopen elders op deze prijs.

Dit is een standaard SATA 2,5-inch SSD met 3D-NAND-chips en een Phison S11 controller; het ondersteunt Windows TRIM optimalisatie opdracht en SLIMME technologie.

In tegenstelling tot sommige van haar concurrenten, het is eigenlijk pack 1 TB plaats van 960GB aan data. Op 7mm hoog is, past een aantal van de grotere laptops op de markt en hoewel het een DRAM-model minder, het pak een krachtige punch.

Team Groep beweert dat het bereiken van 500 mbps/480 mbit / s lezen/schrijven opeenvolgende prestaties, vallen 320/280MBps op 4K random read/write. Een leuke verrassing is dat de drive wordt geleverd met een garantie van drie jaar en een MTBF (mean time before failure) van één miljoen uur.

76,99 dollar is een full-17 dollar goedkoper dan wat de Pioneer APS-SL3 verkocht op Amazon afgelopen Mei. De prijs van de laatste is gedaald tot € 88.99, naar beneden tot $79.50 wanneer u kopen in verpakkingen van 10. Interne harde schijven zijn nog steeds veel goedkoper maar de kloof wordt snel afneemt; 5400 rpm HDD van vergelijkbare grootte kost ongeveer $40, terwijl de snellere 7200 RPM modellen detailhandel voor $50 of meer.