Dit kan alleen met de beste content-creatie laptop ooit gemaakt

Sinds het voor het eerst gelanceerd in 2016, GIGABYTE de AERO line heeft aangeboden een aantal van de meest veelzijdige laptops op de planeet. Deze familie van all-rounders combineren licht en draagbare ontwerpen met een lange levensduur van de batterij en een krachtig binnenwerk, met specs die grunty genoeg om te beantwoorden aan de eisen van high-end gaming: kortom, de perfecte trifecta voor een mobiele PC. Het zou onverstandig zijn om te schrijven van de AERO-lijn uit als “gewoon een gaming machines” echter, als ze met veel meer dan de meeste van hun game-georiënteerde collega ‘ s, verpakking speciale functies die maken ze perfect voor creatieve en design professionals.

En de nieuwste generatie van AERO 15 OLED laptops gaat nog verder. Niet alleen voorzien van de nieuwste Intel en NVIDIA verwerking, game-en netwerk-hardware binnen, het is ook beschikbaar met een professioneel gekalibreerd OLED scherm wat betekent dat het heeft op zowel de mooiste en de best presterende display op de markt, en dat moet draaien het hoofd van een ontwerp professional.

Thin, lightweight and quiet, the AERO 15 OLED is a designer's laptop that you can take with you – and looks great anywhere.

Dun, lichtgewicht en rustig, is de AERO 15 OLED is een designer ‘ s laptop die je met je mee kunt nemen en overal past.

(Image credit: Gigabyte)

Nieuwe stijl

Het eerste wat je opvalt aan de nieuwe AERO 15 OLED is de herwerkte livrei, die nu straalt de koele verfijning je zou associëren met een stealth straaljager. Het zal indruk maken in elke omgeving, of het nu gaat om een modern kantoor, corporate boardroom of het lokale NETWERK café.