Samsung kan nog van plan een paar van augmented reality bril

Gespot door Patent van Apple, de indiening toont een vrij standaard ontwerp voor een bril met toegevoegde smarts aan boord. Ze gaan inklapbaar, schijnbaar, zodat u kunt pop in je zak als je niet onder de indruk van AR.
Apple is een andere grote naam in van het bedrijf dat naar het schijnt werken aan slimme AR specs. iOS bevat nu veel AR-mogelijkheden, dus het is logisch dat Apple zou uiteindelijk de vrijlating van zijn eigen hardware rond de technologie.
Een kleine projector gemonteerd op de drager van de tempel balken beelden in de voorkant van het oog, hoewel we niet veel details over welke informatie de bril zou eigenlijk zien. We raden smartphone meldingen voor een start.
Het indienen van maakt melding van een ARM-processor, dus dat zou ook een van de onderdelen die in de afgewerkte versie van de specs. Een on-board camera en verschillende sensoren worden ook genoemd. Samsung Smart Glasses leak
(Image credit: Patent van Apple)
Zoals altijd met een octrooi-aanvraag, dit is geen garantie dat een dergelijk product ooit op de markt komen – maar het geeft ons een indicatie van hoe de Samsung is het denken met betrekking tot de toekomstige productintroducties.
En het zou niet alleen in willen zetten sommige smartglasses tech op onze neus: Huawei heeft al aangekondigd een paar te gaan op de verkoop dit jaar, maar het is niet duidelijk hoe het bedrijf de lopende US trade problemen invloed op die plannen.

Gadget makers zijn niet te geven op het idee om de Google Glass-stijl augmented reality bril op onze gezichten, met een onlangs ingediend Samsung patent de laatste bewijs dat meer van deze draagbare apparaten zijn op de weg.
Samsung zelf heeft eerder al getipt om te werken aan iets zoals dit, en natuurlijk het al verkoopt draagbare virtual reality headsets om te gaan met haar telefoons. Vorig jaar hebben we zelfs zag een logo dat zou kunnen komen gekoppeld aan de bril.