Gratis Amazon Echo – Vodafone-goedkope glasvezel breedband deals nu nog beter

De freebie is ook verkrijgbaar met de Supersnelle Vodafone 2 – pakket, het verhogen van de gemiddelde snelheid te 63Mb (zo downloads van bijna 8 MB per seconde!) en beschikbaar is voor een zeer redelijke £27 per maand.
Vodafone Superfast 2 Breedband | 18 maanden | Avg snelheden 63Mb | Line rental incl. | £9.99 activering | £27 per maand| GRATIS Amazon Echo Plus
4K streamer? Serieuze gamer? Of gewoon een inwoner in een huishouden vol met bandbreedte hongerige mensen? Dan is Een extra £6 per maand kan worden de moeite waard voor bijna het dubbele van de gemiddelde snelheden. Oh…en hadden we al gezegd dat het gratis smart speaker?Bekijk De Deal Zoals Roger Federer op Wimbledon, soms de mooiste dingen alleen maar beter worden. Het equivalent in de wereld van breedband deals is de vezel aanbod van Vodafone.
Eerder in de week het nog goedkoper, met een pond per maand vanuit Vodafone ‘ s meest betaalbare van plan om een nauwelijks geloofwaardig £21 per maand. Maar nu is het weg gegooid in een vrije gift, ook een Amazon Echo Plus smart speaker, die een waarde van ongeveer £130 en dat onze review wordt beschreven als een “slimme manier van het begin of de voortzetting van uw uitstapje in de slimme woning”.


Vodafone-goedkope glasvezel breedband deal in full:


(Image credit: Vodafone) U kunt dit zien cut prijs Vodafone breedband deal beneden, of bekijk onze gids voor de beste breedband-aanbiedingen vergelijken met de rest van de opties als het gaat om internet.
Vodafone Supersnelle 1 Breedband | 18 maanden | Avg snelheden tot 35 mb | Line rental incl. | £9.99 activering | £21 per maand | GRATIS Amazon Echo Plus
Vodafone heeft zijn aanbod goedkope breedband naar het verenigd koninkrijk nu al een tijdje en het is nu nog goedkoper. Het kan alleen door een £1 per maand, maar toen was het al zo betaalbaar voor, dat beetje extra besparing is meer dan welkom. Met dit pakket bent u aan snelheden van gemiddeld 35 mb en een korting voor wie zijn bestaande Vodafone mobile klanten.
Bekijk De Deal