De reden waarom ik kocht AirPods voor Amazon Prime Dag, hoewel ik niet ‘moet’ ze

Hier is hoeveel ze kosten op de verkoop in de VS en het VK.
Ik heb gewacht op Amazon Prime Dag 2019 te rollen om te kopen een heleboel dingen. Ik bedoel, ik heb het rantsoeneren van verbruiksartikelen zoals vuilniszakken, wasmiddel, en zelfs heavy duty sponzen – alle op de verkoop en tot slot vandaag gekocht. Ik moet nieuwe zonnebril, maar heb ik niet voor ze tot op vandaag een van beide. Heb ik gered van op voorraad in het einde. De upgrade AirPods 2019, zonder draadloos opladen, zijn ook te koop vandaag de dag ook. Ze bevatten de handenvrije ‘Hey Siri’ functie en een iets langere levensduur van de batterij.

1. AirPods koop je vandaag voor Amazon Prime Dag

Er zijn verschillende redenen heb ik de aankoop van vandaag na veel nadenken. Zeker, het heeft nieuwe functies, zoals automatische ‘Hey Siri’ en draadloos opladen. Maar de voordelen die u verleiden me om te upgraden zijn allen klein in vergelijking.
Hier zijn de drie redenen die ik kocht nieuwe AirPods en hoeveel ik betaald voor hen zijn tijdens Prime Dag 2019.
Ik ben een grote voorstander van het wegwerken van oude tech om de financiering van de aankoop van nieuwe gadgets. Het is hoe het financieren van de aankoop van de iPhone XS Max, Apple-Horloge 3 en MacBook Pro. Advies: zich te ontdoen van dingen terwijl ze nog steeds waarde gehecht aan hen. Mijn huidige AirPods vanaf 2017 nog duren ongeveer vier uur tussen kosten, die is nog steeds indrukwekkend, in mijn mening. Het is langer dan andere mensen die ik heb gesproken die mij vertelde over de levensduur van de batterij problemen. Als ik ga verkopen mijn AirPods, het moet in 2019 de moeite waard iets van waarde. In de tijd, de levensduur van de batterij zal falen en audio volume zullen afnemen. Het is goed genoeg voor iemand anders om te genieten van nog een jaar of twee (waarschijnlijk een familie lid sinds ik zou niet willen meerprijs een vreemdeling voor iets dat eindig leven).

2. Ik verkoop mijn oude AirPods terwijl ze waarde

Bekentenis: ik kocht de Apple AirPods 2019 op Amazon Prime Dag, hoewel ik technisch gezien niet nodig hen. Immers, ik heb de originele AirPods vanaf eind 2017.
Dit is dezelfde opzet uitstel toegepast op ‘AirPods 2’ met draadloos opladen. Ik hoefde niet op de juiste weg, dus het betalen van minder voor de versie met draadloos opladen 16 weken nadat ze voor het eerst gelanceerd maakte een veel zin voor mij.

3. Vernieuwd levensduur van de accu is de belangrijkste reden

Deal eindigt Tue, Jul 17
Opmerking in de US: ik heb een extra .01 door te kiezen voor No-Rush verzendoptie. Amazon doet dit om twee redenen: AirPods gaan zeer populair vandaag de dag en iedereen van Amazon medewerkers en UPS-stuurprogramma ‘ s gaat overbelast verzending alles verkocht in de loop van de komende twee dagen. Het geeft hen een uitstel van het krijgen van een populair item met u op. Amazon, dat moet de moeite waard .01.

Andere kleinere redenen die ik gekocht AirPods

  • Ik gebruik het draadloos opladen meer sinds de iPhone 8 gelanceerd met de functie. Het is leuk om het op een Qi charging mat en vergeet het zonder plug een Verlichting van de kabels in de AirPods geval.
  • Ik verwacht niet dat de officiële ‘AirPods 2’ om de lancering van het volgende jaar – op zijn best. Dus nu is de juiste tijd om de AirPods 2e gen. Tijdens hun eerste grote verkoop, maar niet recht tegen de release datum van de AirPods 2.
  • Ik stel het vinden van de ‘Hey Siri’ functie in New York City. De mic op AirPods pakt spraak beter dan de andere ware een draadloze koptelefoon die ik heb getest. En ik ben altijd het dragen van dingen in mijn handen. Vraag Siri om te spelen een bepaald nummer op handen-vrij, terwijl het lopen van de new YORK straten gaat een beetje, hoe Apple zegt, magisch.