Afkomst DNA-verkoop: de DNA test kit krijgt een tijdelijke $40 prijsverlaging

Zie meer heeft met onze beste back to school verkopen van 2019: aanbiedingen op laptops, tablets, smartwatches & meer.Dit is een tijdelijke aanbieding van Voorouders die eindigt op 26 augustus. Zoals we hierboven vermeld, dit is de laagste prijs die we hebben gezien voor de kit mag je dus profiteer vandaag nog, voordat het is gegaan.Als u geïnteresseerd bent in de aankoop van een DNA-kit, dan is vandaag je geluksdag. Afkomst met een summer sale en verdisconteren van zijn best-selling DNA test kit naar beneden tot . Dat is een korting en de beste prijs die we gezien hebben voor de genetische test kit.Afkomst DNA is een van de meest uitgebreide consument DNA-netwerken, met meer dan 10 miljoen monsters in de database. U kunt trace van uw gezin wortels terug tot meer dan 500 mondiale regio ‘ s in de wereld en het maken van een stamboom, met verbindingen naar de nabestaanden. U zult ook in staat zijn om te leren over je persoonlijke eigenschappen, vergelijken met anderen, en ontdek als uw eigenschappen worden gedeeld met mensen over de hele wereld. De AncestryDNA kit bevat een speeksel buisje, een pre-paid terug mailer en gedetailleerde instructies. U kunt de speeksel test in het comfort van uw eigen huis en ontvang je de resultaten via e-mail in een kwestie van dagen nadat u de mail af.