Walmart iPad te koop: de nieuwste Apple iPad krijgt een $100 prijs knippen

Bent u geïnteresseerd in andere iPad-modellen? We hebben zelfs meer van de goedkoopste iPad aanbiedingen die momenteel beschikbaar zijn.Apple iPad 128GB 9.99 9 bij Walmart
Ontvang het laatste model van Apple iPad te koop voor 9. Dat is een 0 korting voor de tabel die packs 128 gb opslagruimte te spelen met wat geweldig is voor het opslaan van nog meer van films en het downloaden van extra apps en games.
Bekijk De DealDe 2018 Apple iPad beschikt over een 9,7-inch retina-display en packs 32GB opslag. Ideaal voor studenten, de krachtige tablet beschikt over een A10 Fusion-chip, die resulteert in laptop-achtige prestaties. De extra power kunt u multitasken en gebruik van de nieuwste apps, waaronder augmented reality-ervaringen. De iPad heeft een indrukwekkende 1,2 MP camera aan de voorzijde en biedt de hele dag door een batterij liggen van 10 uur.

Apple iPad aanbiedingen:

Walmart heeft een aantal fantastische back to school verkopen op laptops, rugzakken smartwatches, en meer. De retailgigant heeft ook uitstekende aanbiedingen op tablets met het nieuwe model van de Apple iPad te koop voor 9. Dat is een 80 dollar korting en de beste prijs die we gevonden hebben voor de 32GB tablet. Als u meer opslagruimte nodig heeft, Walmart heeft ook de 128GB iPad te koop voor 9.

Dit is niet alleen een geweldige terug naar school te koop, maar het is ook een fantastische prijs voor een nieuwer model iPad. Deze promotie is een tijdelijke aanbieding, dus je moet grijpen deze deal voordat het weg is.We hebben ook de beste goedkope Amazon Kindle aanbiedingen als u op zoek bent naar een e-reader.Zie meer van de beste back to school verkopen op laptops, tablets, smartwatches en meer.