Nu TV met Sky Sports pass krijgt £140 korting deal voor het nieuwe seizoen kijken vandaag

Nu TV met Sky-Sport-10 maanden pass | £339.99 £199 Nu op TV
Bespaar £140 vandaag en geniet van 10 maanden van sportieve bliss, waaronder de Premier League, De As en de Formule 1. Eenmaal in de tien maanden om zijn, zal het automatisch verlengen op een glooiende £33.99 een maand, maar u bent niet verplicht om de service en kan op elk moment annuleren. Deze pas daadwerkelijk zal u toegang verlenen tot alle 11 Sky Sports-kanalen. Deze aanbieding verloopt augustus 26
Bekijk De Deal
Met de Premier League footy seizoen eindelijk kick-off, u moet echt uw dekking gesorteerd en u kunt besparen een epische £140 via deze uitstekende Nu TV met Sky Sports voorbij gaan. Kom op en kon je live streaming eredivisie voetbal vandaag. We weten dat veel van de mensen die gebruik maken van de Nu-TV-dienst als een beta test om te zien wat beschikbaar is op de Sky-kanalen voordat u inschrijft voor een regelmatige Sky-TV deal met opties voor nog meer kanalen, het opnemen van live-TV, HD en 4K te bekijken en eventueel grotere besparingen met een langer contract. Als je zou willen om te controleren deze opties, neem dan zeker een kijkje op onze gids hieronder:
Tien maanden toegang tot Nu TV ‘ s van Sky sports pakket gewoonlijk zou u terug £339.99, maar vandaag kan u bespaart meer dan 40% en krijgen voor een verbluffend goedkope £199.

Dat zal u dekken voor de 2019/2020 Premier League, Het Kampioenschap en de Carabao Cup. Het gaat niet alleen over de footy hoewel, er is een serieus bedrag van de andere sport om te genieten met deze Nu TV pass ook. U kunt beginnen met het streamen van De Ashes cricket-serie en een aantal van de F1 Grand Prix komen in de komende paar maanden ook.

Eigenlijk, terwijl de promotie pagina op Nu TV is voornamelijk te roepen over de footy aspect van deze 10 maanden pas, krijgt u eigenlijk al 11 Sky Sports-kanalen. Dit omvat de Premier League, Voetbal, F1, Race -, Cricket, Golf, Sky Sports News, Meng -, Actie -, Arena en het Main Event.
Nu TV deals zijn een geweldige manier om toegang te krijgen tot de Hemel is een uitstekende inhoud zonder u aan te melden om een lang contract. U kunt kiezen toegang tot pakketten zoals Entertainment, Sky Cinema, Sky Kids en natuurlijk Sky Sports-kanalen op een voortschrijdend 30-dag-deal. We zijn vertrokken in meer detail op al deze opties in onze reguliere Nu TV geeft en aanbiedingen pagina.