Het Apple-Horloge-Serie 3 is terug op de laagste prijs ooit

Back to school verkopen in Walmart en Best Buy zijn in volle gang, en het is een perfecte kans om het vinden van kortingen op laptops, tablets, koptelefoons en meer. Het is ook een fantastische tijd met het vinden van deals voor smartwatches, en Walmart en Best Buy hebben de Apple-Horloge-Serie 3 te koop voor $299. Dat is een $80 korting voor de smartwatch dat is inclusief gsm-en GPS-technologie.

Het Apple-Horloge 3 is een gezondheid-gericht smartwatch dat ook blijf je online met de mogelijkheid om te bellen, berichten te verzenden en te ontvangen meldingen. De Apple Horloge ook tracks stappen, populaire trainingen, aantal verbrande calorieën, en biedt continu de hartslag. De Serie 3 zal zelfs u op de hoogte wanneer een onregelmatige hartslag wordt gedetecteerd en biedt een ademhaling app te helpen bij het beheren van dag-tot-dag stress. Het Apple-Horloge is waterdicht en heeft een indrukwekkende batterij levensduur van maximaal 18 uur.

Dit model is voorzien van GPS-technologie en LTE-connectiviteit. Dit stelt u in staat om internet en telefoon verbinding op uw horloge zelfs wanneer je iPhone is ver weg. We weten niet hoe lang Walmart en Best Buy hebben de Apple smartwatches op de verkoop, dus je moet profiteer nu, voordat het is gegaan zoals het is maar net weer binnen.

Apple Horloge aanbiedingen:

Apple-Horloge-Serie 3 GPS+Cellular-38mm $379 $299 in Walmart
De beste deal voor de kleinere 38mm model heeft een grote korting, maar we duidelijk de voorkeur aan de grotere witte model boven dat kost minder geld vandaag. Maar die deal is alleen beschikbaar in het wit, terwijl deze deal is verkrijgbaar in zowel zwart-wit versies van het Mobiele Apple-Horloge 3.Bekijk De Deal

Vind meer Apple horloge deals met de beste goedkope Apple Horloge prijzen en aanbiedingen die er momenteel beschikbaar zijn.

Bent u geïnteresseerd in andere slimme horloges? Ook hebben wij de beste goedkoop Fitbit verkoop prijzen en aanbiedingen die er nu gebeurt.

Shop meer heeft met onze roundup van de beste back to school verkopen in 2019: aanbiedingen voor laptops, rugzakken, tablets en nog veel meer.