Man Utd vs Chelsea live stream: hoe kijken de huidige Premier League-voetbal online vanaf elke locatie

Je hebt waarschijnlijk al geraden het alternatief nu krijg je een VPN – voor het wijzigen van uw IP-adres en tune in om een live-streaming dienst van een ander land.
Aussies kunt streamen Optus Sport dekking via hun mobiel, PC of tablet, en kan ook de toegang tot de dienst op Fetch-TV, Chromecast of Apple TV. Manchester United vs Chelsea live stream – waar en wanneer
Vandaag de wedstrijd vindt plaats op Old Trafford in Manchester , met een kick-off om 4.30 uur best ebay-lid, in het verenigd koninkrijk, 11.30 uur ET, 8.30 uur PT in de VS, en 1.30 uur AEST op maandag ochtend voor wie op zoek is naar tune in van Down Under. Verlamd door een transfer verbod, veel van de focus vandaag zal worden op wat voor soort team Lampard heeft gekookt up van vorig jaar restjes en een vlot van enthousiaste jongeren die moeten nu de snelle overgang van ongewenste lening volledig uitgeruste Chelsea eerste-team kanshebbers.Man United baas Ole Gunnar Solskjae ziet er ook op ingesteld om te worden afhankelijk van de jongere leden van het spelen van medewerkers die hun stempel op de eerste team als onderdeel van de Norweigan de “lange herbouwen”. De toevoeging van Harry Maguire toevoegen aanwezigheid en het karakter van de Verenigde back lijn, evenals een belangrijk doel dreiging op spelhervattingen. Echter, het verlies van Romelu Lukaku naar Inter Milaan transfer deadline day zonder brengen in een geschikte vervanging hebt nu de bladeren van de Rode Duivels op zoek uitgesproken licht aan de voorkant. Paul Pogba heeft geschud uit een rugblessure en ziet er om te beginnen voor United, maar Alexis Sanchez blijft rustte na zijn inspanningen op de Copa America eerder in de zomer. Chelsea, ondertussen zijn zweten op de geschiktheid van de toets middenvelder N’Golo Kante, die twijfel met een knie-blessure De wedstrijd lijkt te worden een fascinerende ontmoeting – check out onze gids hieronder op hoe u een Man Utd vs Chelsea live stream – ongeacht waar u bent in de wereld.
En om uit te vinden hoe om te kijken naar de rest van het weekend spelen en verder, bekijk onze handleiding over hoe de live stream van de 19/20 Premier League voetbal seizoen.

60

NBC is de officiële AMERIKAANSE omroep voor de 2019/20 seizoen en kick-off voor dit spel is om 11.30 uur ET, 8.30 uur PT met live-verslaggeving op NBCSN. Als u geen kabel, dan kunt u afstemmen op streaming diensten zoals Sling, PlayStation Vue en Fubo (die allemaal een gratis proefversie).

94
Als je buiten Australië en wilt afstemmen op Optus Sport, kunt u gebruik maken van één van onze favoriete Vpn ‘ s hierboven en bekijk de dekking van een andere natie.

Hoe stream Man Utd vs Chelsea live in het verenigd koninkrijk

Browsen Particulier

Onbeperkte bandbreedte

Onbeperkte Bandbreedte

Gelijktijdige verbindingen

Hoe om te kijken naar Man United vs Chelsea: ONS live stream


79

Als u in het buitenland bent dit weekend, maar nog steeds wil om te kijken naar uw huis dekking, je hebt een VPN te doen. Dat komt omdat je een normale dekking zal worden geo-geblokkeerd. Het is echt gemakkelijk om te doen en stopt u om af te stemmen op wat dodgy stream die je hebt gehoord over de op Reddit.

Hoe om te kijken naar een Premier League live stream in Canada

Spark Sport is beschikbaar via de webbrowsers op uw PC, plus Apple en Android telefoons en tablets. Ook kunt u kijken op Chromecast en geselecteerde Samsung Tv ‘s, met plannen om de app op Apple TV en Smart Tv’ s later in het jaar.
Streaming service Vonk Sportheeft de rechten om de EPL in NZ, en u kunt kijken naar vandaag de wedstrijd live, met een kick-off op 3.30 uur op de maandag ochtend.
De speciale DAZN app is beschikbaar voor iOS en Android telefoons en tablets, maar ook als Amazon Fire-TV, Android TV, Chromecast, Apple TV en de meeste moderne Smart Tv ‘ s.
Chelsea zijn het inluiden van een nieuw tijdperk als rookie baas en club legende Frank Lampard aan het roer, terwijl de Verenigde gaan in het seizoen na een sterk gemengde transfer window.
als je niet in de UK maar wilt inhalen met een van de Sky-dekking, dan moet u een VPN te verhuizen uw IP-voor het verenigd koninkrijk en rond de regio beperkingen. Volg gewoon de instructies hierboven.
Express VPN (die ook wordt geleverd met een 30 dagen geld terug garantie) is de #1 rated best VPN in de wereld op dit moment. U kunt kijken op de vele apparaten tegelijk zoals Smart-Tv ‘ s, Brand TV-Stick, PC, Mac, iPhone, Android-telefoon, iPads, tablets etc. Check out Express VPN en krijg 3 maanden extra gratis wanneer u zich aanmeldt voor een jaarabonnement.

Hoe live stream Man Utd vs Chelsea in Australië

55
Privacy en unblocking

Streaming service DAZN is de enige rechten van de houder voor live Premier League-wedstrijden van dit seizoen in Canada.

Aantal plaatsen


Hoe kijken Manchester United vs Chelsea: Nieuw-Zeeland live stream

En vergeet niet dat een VPN is niet alleen voor voetbal…er is veel dat u kunt doen met hen. Van unblocking websites met beperkte toegang en het kijken naar Netflix in andere landen aan toe te voegen een extra laag van beveiliging voor online winkelen en bankieren.
Een VPN is een perfecte manier om dit kunt u wijzigen van uw IP-adres, zodat u lijken te zijn in een compleet andere locatie. We hebben getest honderden van Vpn ‘ s en kan u adviseren ExpressVPN als de beste VPN-dienst is momenteel beschikbaar zijn.

Spark heeft de rechten om alle 380 wedstrijden live en is het aanbieden van een één-maand gratis op proef, met toegang na die periode is geprijsd op ,99 per maand.

Hoe live stream, Manchester United vs Chelsea in India

Star Sports is de plaats om af te stemmen voor de Premier League wedstrijden in India en Manchester United vs Chelsea begint om 9 uur New Delhi tijd.

Manchester United vs Chelsea zal worden weergegeven exclusief wonen in het verenigd koninkrijk op Sky Sports Premier League met dekking begin om 4 uur.

Hoe stream alle online actie rechtstreeks naar je TV


Als je buiten Nieuw-Zeeland en wil je de dekking van Spark Sport, kunt u gebruik maken van één van onze favoriete Vpn ‘ s hierboven en bekijk de dekking van een andere natie.