Samsung Galaxy S Boek vs Microsoft Surface Pro 6

(Image credit: de Toekomst)
Qualcomm claimt dat de Snapdragon 8cx zal leveren prestatie vergelijkbaar met een Intel Core i5-processor – die een grote claim inderdaad. We zullen niet in staat zijn om goed te testen die beweren totdat we onze handen op het apparaat.
Het is precies het soort apparaat dat Samsung wil de Galaxy S Boek te zijn, dat is waarom we hebben ontpit ze tegen elkaar om te kijken welke je moet kopen. Lees verder om erachter te komen…
Samsung Galaxy Book S De Samsung Galaxy S Boek is een duur apparaat… maar zo is de Surface Pro 6 (Image credit: de Toekomst)
Prijs
De Galaxy S Boek zal beginnen bij $999 in de VS bij het van start later dit jaar, en terwijl wij alleen zijn officiële prijzen voor de ONS op het moment, dat converteert tot ongeveer € 820/AU$1.500, en we verwachten de officiële BRITSE en Australische prijzen worden ongeveer in lijn met die wanneer zij zijn bekendgemaakt.
Dat prijskaartje stevig zet de Galaxy Reserveer S in het premium laptop bereik – wat betekent dat consumenten hebben bepaalde verwachtingen als het gaat om design en prestaties, dus Samsung heeft zijn werk aan de winkel als het wil rechtvaardigen dat soort vraagprijs.
Ondertussen, de Surface Pro 6 was niet al te ver uit dat de prijs toen het gelanceerd werd, met een vanaf prijs van $899 (£879, AU$1,145) – en dat zijn niet begrepen de kosten van de $99 (99 pond, AU$139) Oppervlak van de Pen, noch de $159 (£149, AU$249) Type Cover.
De Samsung Galaxy S Boek is meer een traditionele laptop, wat betekent dat het toetsenbord is inbegrepen, dus je hoeft niet extra te betalen voor een comfortabele type-ervaring. We momenteel niet weten wanneer de Samsung Galaxy S Boek wordt geleverd met een stylus, echter.
De Surface Pro 6 kan worden geconfigureerd met meer krachtige componenten – dat verhoogt de prijs dienovereenkomstig aan te passen. We verwachten dat de Samsung Galaxy S Boek ook een aantal verschillende configuraties.
Dus, het vergelijken van de lancering van de prijzen, de Samsung Galaxy S Boek en de Surface Pro 6 zijn vrij gelijk. Ze zijn beide premium apparaten die kunnen worden buiten een heleboel mensen van de budgetten, maar er is een ding ga voor de Surface Pro 6 in dit verband. Sinds de lancering vorig jaar, is de Surface Pro 6 heeft een paar verleidelijke prijs bezuinigingen, vooral tijdens Black Friday en Amazon Prime Dag, wat betekent dat je moet kunnen om het te krijgen voor een eerlijk stuk goedkoper dan de Samsung Galaxy S Boek, dat door hoe nieuw het is (het is nog niet eens uitgebracht nog) waarschijnlijk niet krijgen van een grote prijs bezuinigingen op korte termijn.

Ondanks zijn geringe dikte, het beschikt nog steeds over twee USB-C-poorten en een 3.5 mm hoofdtelefoonaansluiting.
Prijs-wise, deze zijn zowel dure apparaten, maar de Surface Pro 6 is vaak korting, dus je zou kunnen vinden van een echt koopje. In het einde, de kosten misschien wel de belangrijkste van allemaal.
De Surface Pro 6 is een krachtige hybride ondanks zijn kleine formaat

Specificaties

De Surface Pro 6 is een krachtige hybride ondanks zijn kleine formaat

De Surface Pro 6 is een krachtige hybride ondanks zijn kleine formaat

Als u wilt een echt modern-gevoel laptop met een geweldig levensduur van de batterij, dan is er geen concurrentie – wil je de Galaxy S. Dit Boek is ook van toepassing als u wilt een laptop waarmee u online gaat bijna overal – de ingebouwde LTE-ondersteuning voor de Galaxy S Boek maakt dit de duidelijke winnaar, als je niet langer vertrouwen op Wi-Fi te krijgen op het internet.
Voor de Surface Pro 6, Microsoft nog niet afgedwaald van de beproefde ontwerp voor de vorige Surface pro ‘ s, maar dat is geen slechte zaak, gezien hoe populair zijn slanke en stijlvolle look heeft.

Samsung Galaxy S Boek vs Microsoft Surface Pro 6: welke moet je kopen?

De tablet meet slechts 0,33-inch (8,5 mm) dun en weegt slechts 1.7 kilo (771g), dat is heel dunner en lichter dan de Galaxy Boek S. Echter, vergeet niet dat dit zonder toetsenbord bijlage. Met de Type Cover op, de Surface Pro 6 onvermijdelijk krijgt het steeds zwaarder en dikker is – al blijft hij dunner en lichter dan de Galaxy Boek S.
Echter, als u op zoek bent naar iets lichtgewicht maar krachtig, dan is de Surface Pro 6 is de één te krijgen, dankzij een aantal zeer indrukwekkende specificaties – vooral als u een upgrade.
Het is ook de meer draagbare van de twee apparaten, waardoor het een goede keuze voor studenten en iedereen die veel reist, maar wil brengen aan een computer om op te werken.
De Snapdragon 8cx is de eerste van de serie die is speciaal gebouwd voor laptops, wat betekent dat de prestaties moet veel verbeterd ten opzichte van vorige Snapdragon chips (iets dat we vaak bekritiseerd bij de herziening van Snapdragon-gebaseerde laptops).
Waar de Galaxy S Boek is het verslaan van de Surface Pro 6 is met zijn LTE-verbinding. Mogelijkheid om online vrijwel overal in een handomdraai, zonder zich zorgen te maken over het vinden van een Wi-Fi-netwerk, is een echte ‘game changer’, en het maakt het ook mogelijk de Galaxy S Boek om aangesloten te blijven wanneer niet in gebruik. Dit maakt het downloaden van e-mails en andere berichten, dus ze zijn voor u klaar staan wanneer u het opent.