Sky TV deals: Sport, Bioscoop en breedband bundels te krijgen van de enorme prijsverlagingen – opslaan van meer dan £250

Wat bedoel je dat je hebt niet op een Sky-TV deal toch om uw Sky Sports oplossen? Geen zorgen te maken, want er is nog tijd om te profiteren van een van de vele verschillende Sky Sports biedt vandaag de dag. We hebben ook een briljante bieden voor alle filmfans als Sky Cinema is het krijgen van die betrokken zijn in de bundel prijs beat down vandaag de dag ook. Of krijgen Cinema en Sport samen voor een nog grotere korting.
Sky Sports is één van de meer dure add-ons om een Sky-TV bundel en het is alweer een tijdje geleden dat we een fatsoenlijke bieden om eerlijk te zijn. Maar de zomer droogte is bijna voorbij en de Hemel heeft klopte grote brokken uit twee verschillende Hemel behandelt vandaag de dag, een met Sky Entertainment-en Sky Sport-en de andere ook het toevoegen van de uitstekende Sky Cinema pakket op de top. Je krijgt alles in een prachtige HD ook. Sky TV-Entertainment | Sky, Q-Box | Glasvezel Breedband | £51.50 £39 per maand
Als u op zoek bent om over te schakelen van de breedband aanbieder en vandaag dan is dit een prachtige aanbieding uit de Hemel voor haar top-tier glasvezel breedband met de gemiddelde download-snelheid van 59Mb. Je krijgt de Sky-TV Entertainment-pakket gebundeld in te en de besparing is allerlei epische € 225 meer dan 18 maanden. Deze breedband deal is extra speciaal vandaag gezien de veel trager 11Mb deal van Sky eigenlijk kost € 42 per maand in plaats van € 39 voor deze super snelle vezels optie.
 Bekijk De Deal
De volgende bundels zijn beide met Sky Entertainment als de basis van het pakket. Dit komt met tal van top-zenders als Sky Atlantic, Sky One, Comedy Central, Fox, SyFy en meer. Je krijgt ook de Hemel Q box, die kan opnemen van meerdere programma ‘ s tegelijk.
We hebben ook gevonden dat het een ongelooflijke Lucht breedband-en TV-bundel op de super snelle 59Mb glasvezel verbinding die werkt eigenlijk zelfs goedkoper dan de basic-11Mb-bundel. Fatsoenlijke breedband snelheden zoals deze vezel optie zijn absoluut essentieel zijn voor de moderne huishoudens met meerdere slimme apparaten, telefoons en HD/4K media streaming en downloads op de go.
Als je ook in de markt voor een nieuwe TV om te genieten van al deze content op , wij kunnen u helpen besparen veel geld en krijg de beste prijs via onze roundup van de nieuwste goedkope TV deals. Wilt zorg ervoor dat je niet te missen is een spel van dit seizoen? Check dan onze gids, Premier League 19/20 live stream voor advies over hoe om naar te kijken elk spel online en overal.

De beste Sky TV deals voor de sport, films en meer

Voor de sportieve inhoud, krijg je alle 11 Sky Sports-kanalen met bundel, zoals de Premier League, Voetbal, F1, Race -, Cricket, Golf, Sky Sports News, Meng -, Actie -, Arena en het Main Event. Als u kiest voor Sky Cinema, extra kanalen zijn Actie, Komedie, Thriller, Drama, Sci-fi & Horror en Selecteer – en niet te vergeten een enorme keuze van on-demand films en een nieuwe première toegevoegd elke dag.

U kunt andere extra ‘ s (4K upgrades, Sky Kids box sets/Netflix) als je door de bundel proces, maar als u besluit om toe te voegen Sky Cinema om de deal na aanvankelijk te klikken op de optie van de bundel zonder, zeker om terug uit en start opnieuw op als het niet korting op de prijs, tenzij u koos voor die optie uit de start voor een bepaalde reden.