De beste back to school verkopen in 2019: aanbiedingen voor laptops, rugzakken, tablets en meer

Terug naar school de verkoop seizoen officieel bij ons en dat betekent kortingen op laptops, rugzakken, tablets, koptelefoons en meer. Vind je uitstekende aanbiedingen van retailers zoals Amazon, Walmart, en het Beste Kopen op de top merken zoals Apple, Dell, Samsung en nog veel meer. En we zijn helemaal klaar om u te tonen voor de beste deals die u kunt krijgen nu.

Of u nu een student op zoek naar studentenkamer essentials of een student in nood van een nieuwe laptop hebben we de must-have school levert tegen de beste prijs online. Onze opvallende deals zijn de 32GB Apple iPad te koop voor $249, de Lenovo Chromebook S330 Laptop te koop voor $166, en de Apple 13,3-inch MacBook Air is te koop voor € 899.99.

We hebben een lijst gemaakt van de beste back to school deals die momenteel beschikbaar zijn, en we updaten deze pagina als nieuwe sales pop-up. Zoals we al hierboven genoemde, dit is een uitstekend moment om grote deals te vinden op tech en apparaten, dus zelfs als je niet een aanstaande student, u kunt nog steeds profiteren van de stellaire verkopen, die er nu gebeurt.

De beste back to school verkopen:

Terug naar school deals:

Laptops

Tablets

Apple iPad 128GB $429.99 $329 bij Walmart
Ontvang het laatste model van Apple iPad te koop voor $329. Dat is een $100 korting voor de tabel die packs 128 gb opslagruimte te spelen met wat geweldig is voor het opslaan van nog meer van films en het downloaden van extra apps en games.
Bekijk De Deal

Hoofdtelefoon

Smartwatches

Rugzakken

Keuken Apparatuur

Zie onze roundup van de beste laptops van onder de $500: de beste budget laptops rond en onze 10 tips voor het kopen van een Terug-naar-School-laptop.

U kunt ook de beste iPad voor Studenten en de beste laptops voor kinderen.