West-Indië vs India live stream: het horloge ODI cricket serie van overal

ExpressVPN
Die in de regio in de hoop voor het streamen van op een computer of mobiel apparaat kunnen terecht bij Sony Liv. West-Indië vs India – waar en wanneer De data, tijden en locaties voor de drie-wedstrijd ODI-serie zijn als volgt:
1e ODI Voorzienigheid Stadion, Guyana – donderdag 8 augustus
2e ODI Queen ‘ s Park Oval, Port of Spain, Trinidad – zondag 11 augustus
3e ODI Queen ‘ s Park Oval, Port of Spain, Trinidad – woensdag 14 augustus
Elke wedstrijd begint om 09.30 uur plaatselijke tijd. Dat is dus 7 uur IST en 2.30 pm UUR. De verandering in de indeling is waarschijnlijk persoonlijke veranderingen voor de volgende run van spellen, als beide teams proberen om hun beste start elevens voor volgend jaar. Jong hoopt Navdeep Saini en Rahul Chahar zowel scheen voor India in de T20 series, afbuigen van de aandacht weg van de geruchten van een breuk binnen het team het kamp. De paar kijkje kans te krijgen een kans in de komende drie wedstrijden. De Windies, ondertussen hopen Kieron Pollard ‘ s positief terug van een blessure zal inspireren een kant die ziet er nog steeds een beetje laag op vertrouwen.
Volg de instructies hieronder om te kijken naar alle van de dekking van deze ODI Internationale ontmoetingen. Wij vertellen u hoe pak een West-Indië vs India live streamen vanaf vrijwel overal op Aarde.

Live stream West-Indië vs India afstand van uw land
In het verenigd koninkrijk, Australië, India of de VS, en kijken om uit te vinden hoe om te kijken naar de ODI wedstrijden tussen West-Indië vs India? We hebben alle informatie over de omroep met de rechten van de serie in uw regio hieronder. Maar als u weg bent van huis, land – misschien in het buitenland op zakenreis bent of op vakantie, maar toch wilt afstemmen op uw binnenlandse dekking van de wedstrijd dan kom je in problemen. Omdat van omroep geo-blocking, zult u niet in staat zijn om online kijken van overaseas. Door het gebruik van een VPN echter, zult u in staat om de wedstrijd te kijken, zonder zijn toevlucht te kijken naar een mogelijk illegale invoer van een dubieuze website.

Sky Sports heeft de rechten om de ODI-serie in het verenigd koninkrijk – maar met spelen tussen Engeland vs Australië in de As voorrang heeft op de dekking zal worden verdeeld over Sky Sport Cricket, Sky Sports Mix, en Sky Sport Cricket Rode Knop van de dienst.

Kayo Sport Basic Pakket kost per maand en stelt gebruikers in staat om stroom over twee apparaten tegelijk. U kunt ook de service biedt ook een Kayo Sport Premium Pakketbiedt drie gelijktijdige streams voor , – per maand.
De dingen een beetje meer rechtdoor cricket fans in Australië op zoek te kijken naar de actie van het Caribisch gebied. In aanvulling op Fox Sports, de Kayo Sport streaming service op de hand zijn met de live-verslaggeving van India vs West-Indië, met de actie starten om 11.30 uur AEST elke dag.
De streaming service heeft geen lock-in contracten en omvat ook toegang tot meer dan 50 sporten, zowel live als on demand.

Gelijktijdige verbindingen

Hoe India spelen cricket in IndiaBrowsen Particulier
als je niet in de UK maar wilt inhalen met een van de Sky-dekking, dan moet u een VPN te verhuizen uw IP-voor het verenigd koninkrijk en rond de regio beperkingen. Volg gewoon de instructies hierboven.

Hoe kijk India vs West-Indië in Pakistan GRATIS

Als je niet al een Hemel abonnee, hoeft niet te wanhopen want er is ook een manier om naar te kijken zonder te hoeven betalen veel in een contract. U kunt alle kanalen van Sky Sports met een Nu TV sportkaart voor € 8.99 voor een dag of € 14.99 per week. £Tarief van 33,99 voor een hele maand wordt duidelijk de beste waarde, en kunt u toegang tot de start van de Premier League voetbal seizoen ook.
Spelen is ingesteld om te starten op de ietwat ongelegen tijd van 6.30 am PT en 9.30 uur ET.
Torrenting en P2P-verkeer

Hoe stream West-Indië vs India live in het verenigd koninkrijk

79
Hotspot Shield

Werkt met

Om naar te kijken Willow TV als je uit Amerika en geo-geblokkeerd, onze VPN-oplossing zoals hierboven beschreven moet je echt doen de truc.

Live stream van de West-Indische vs India ODI-serie in Australië


94
Een kans voor beide teams om zich te hergroeperen na een wk waar ze teleurgesteld, India in West-Indië voor een volledige rondleiding. De bezoekers hebben al gewonnen van een drie-match T20 series en nu de actie gaat verder met een trio van één dag internationals. Check out onze gids hieronder op hoe de live stream van de West-Indische vs India ODI-serie, ongeacht waar u bent in de wereld.
Pakistan-gebaseerd cricket fans lijken te hebben geluk gehad, want het ziet eruit als dekking van de wedstrijd zal beschikbaar zijn op de in eigendom van de staat (en gratis-te-kijken) PTV Sport.

P2P Verkeer

Hoe je een ODI West-Indië vs India live stream in Nieuw-Zeeland

De dekking van de ODI-Internationals zijn te wijten aan de start om 1.30 uur NZST in de vroege ochtend.
2. NordVPN SmartPlay tech maakt NordVPN een uitstekende keuze is voor streaming. Het is echt betaalbaar ook
Cricket omroep voor de verenigde staten en Canada Willow TV heeft de live rechten voor de West-Indië vs India ODI-serie. Dat betekent ook dat de abonnees kunnen kijken op hun mobiele apparaten, ook. Het kanaal is een onderdeel van een groot aantal satelliet-en kabel-pakketten zoals Gerecht en Sling en kost € 9,99 per maand (dus veel goedkoper dan wat je zou betalen in het verenigd koninkrijk, bijvoorbeeld).

Hoe live stream West-Indië vs India in Noord-Amerika


We hebben alle geteste het grote Vpn ‘ s en we beoordelen ExpressVPN als onze neusje van de zalm, dankzij het gebruiksgemak en krachtige beveiligingsfuncties. Het is ook compatibel met zowat alle streaming-apparaat die er zijn, inclusief Amazon Fire TV-Stick, Apple TV, Xbox en PlayStation, evenals de Android-en Apple-telefoons. Dus om dat huis broadcast en veiliger online, ExpressVPN is onze aanbevolen optie. U kunt ook gaan voor een van onze andere top drie van de beste VPN-diensten die hieronder worden vermeld:

Proefperiode