De Irix Cine is een innovatieve lens waarmee een filmmaker capture meer

Vanaf het eerste moment dat het idee geboren werd, lens-maker Irix wist dat de Cine-150mm lens was de meest veelzijdige en geavanceerde tool voor het filmmaken kunstenaar nog.
Irix het doel was om het te omvatten functionaliteit, prachtige visuals, en uitstekende prestaties in elke omgeving, waardoor filmmakers te ontdekken volledig nieuwe gebieden in de film-image maken.
De Irix Cine 150mm, met zijn korte tele-brandpuntsafstand en toonaangevende parameters, is uitgerust met alles wat zowel de professionele als de amateur-cineasten zou moeten maken van hun meesterwerken – met tal van functies en functies brengen van de verscheidenheid en de uniciteit van uw foto ‘ s.
[embedded content]
Vloeiend bokeh, met 11 ronde diafragma-lamellen
Waar is de grens tussen fantasie en werkelijkheid liggen? Macro zou niet zijn wat het is zonder een dromerige onscherpte dat maakt de vitale delen van uw foto op echt pop. Tijdens het ontwerpen van de 150mm Cine, Irix besteed de grootst mogelijke aandacht aan het diafragma mechanism design. Een systeem van elf diafragma bladen zorgt voor een zachte, delicate bokeh binnen het hele bereik van de diafragma–, terwijl de afgeronde vorm van het diafragma verkleint de diffractie, wat resulteert in scherpe, gedetailleerde beelden. U kunt ook vallen de actoren van de focus op echt mee uit de emotie op het scherm met een zachte, wazige sluier op ambachtelijke one-of-a-soort filmische shots dat zal niet gemakkelijk worden vergeten. Dankzij de Irix Cine 150mm, elke scène moet betoveren het publiek.
Irix Cine Lens
(Image credit: Irix) Verzegeld om bestand te zijn tegen alle
Heeft uw schot ooit geleden als gevolg van onvoorspelbare weersomstandigheden? Hoeveel keer heeft een plotselinge regen of sneeuw ruïneren uw perfecte setup? Tijdens het schieten, moet je volledig geloven in de apparatuur waarmee u werkt: het is solide, betrouwbaar en duurzaam. Dat is de reden waarom de lens van de behuizing van de Irix Cine 150 mm T3.0 Macro 1:1 is uitgerust met vijf rubber afdichtingen (vier in de PL-vatting) en andere verzegelen oplossingen, het creëren van een duurzame barrière voor stof, regen of toevallige spatten van water. Een gesloten constructie zorgt ervoor dat de veiligheid van zowel de optische lens en de sensor van de camera – zin het enige dat je aandacht nodig heeft tijdens het werken zijn de foto ‘ s zelf, zodat je eigenlijk dompel jezelf onder in het moment.
Irix Cine Lens
(Image credit: Irix)
Magnetische mount systeem
Een van de functies die hiermee stelt u de Irix Cine apart is de MMS of Magnetische Mount Systeem (patent momenteel in behandeling). Speciaal ontworpen voor Irix Cine producten, de MMS is een volledig nieuw systeem dat zorgt voor een betrouwbare en eenvoudige montage van accessoires, waardoor een potentieel zware bijlage proces nu onmiddellijk en moeiteloos. Waarom besteden kostbare momenten van je leven is de vaststelling van de berg, als je kan gewoon gebruik maken van een evenwichtige magnetische kracht-systeem? Irix het MMS-systeem wordt ook gepland voor andere functionele accessoires is het bedrijf van plan vrij te geven en te ontwikkelen langs de lijn.
De prijzen voor de Irix Cine-150mm lens beginnen bij €1,195 / £1,027 voor de Canon EF, Sony E, of MFT-compatibele lens – en €1.295 te / £1,113 voor de PL-Vatting. Koop de Irix Cine 150 mm T3.0 Macro 1:1 lenzen in de officiële winkel.