De Roborock S6 luidt een nieuwe generatie van robot stofzuigers

De Roborock S6 is onderdeel van een nieuwe generatie van robot stofzuigers, die zijn krachtiger, stiller en meer veelzijdig en kan gemakkelijk vervangen uw handleiding stofzuiger en zelfs uw bezem en andere tools die u gebruikt voor het handmatig reinigen van uw vloeren.
Het schoonmaken van uw huis is waarschijnlijk niet uw favoriete ding om te doen – maar het is nog iets dat gedaan moet worden. Stofzuigen in het bijzonder, kan een echte pijn, vooral als u een vacuüm dat is meestal ontworpen om te werken op tapijten en geen harde vloeren – als het betekent dat je andere methoden voor harde vloeren. Dat, echter, is de plaats waar de nieuwe Roborock S6 is — die is beschikbaar op een vrij zware korting op Amazon van 12 augustus tot 18 augustus.
Misschien wel het beste ding over de Roborock S6 is dat het effectief kan worden gebruikt zonder menselijke tussenkomst. In andere woorden, uw vloer blijft relatief schoon zonder dat je echt iets te doen op alle, het vrijmaken van tijd om productiever te zijn, meer ontspannen, of om beter te worden in uw hobby ‘ s. U kunt zelfs een dutje te doen in plaats van schoonmaak – gegeven het feit dat de Roborock S6 is 50%stiller dan de vorige generatie modellen — wat betekent dat het nu rustig genoeg om een normaal gesprek voeren zonder al te veel wordt afgeleid.
Er zijn tal van andere voordelen voor de Roborock S6, andere dan het feit dat je niet echt hoeft niets te doen om uw vloeren schoon. Namelijk, als uw vloeren schoon automatisch, dan zullen ze waarschijnlijk vaker dan normaal worden gereinigd – en dat is goed nieuws voor mensen met allergieën, gegeven het feit dat het verminderen van het aantal allergenen in uw huis. Niet alleen dat, maar de eigenaars van het huisdier kan meer tijd doorbrengen met hun huisdieren dan aan het opruimen van hun huisdier haar de hele tijd.
(Image credit: Roborock)
De Roborock S6 is vrij spectaculair ontworpen ook met een klassiek afgerond design, beschikbaar in wit, zwart of rose goud-allen die er geweldig uitzien. Het is zelfs bekroond met een iF product design award voor uitmuntend design. Het is super slim en – het zal zwerven rond uw huis op zijn eigen, en maakt gebruik van een groot sensor array, accelerometer, kilometerteller, infra-rood sensoren, kompas, en meer, om te navigeren door uw huis zonder te vallen van de trap of bekneld raken. Je kunt zelfs een programma virtuele muren in het apparaat, zodat het niet te dicht bij objecten in uw huis die mogelijk kwetsbaar. Het heeft zelfs een kaart-functie voor het opslaan en kan dus maak een plattegrond van uw huis, zorgen dat het mist nooit een plek en reinigt de dingen snel en effectief. De Roborock S6 gaat verder dan slechts een vacuüm van tijd tot tijd zou nodig hebben om te dweil in plaats van een stofzuiger, en kan dat ook doen. Bevestig gewoon de mop bijlage en vertel het vacuüm hoe veel water te gebruiken – na dat het in staat zal zijn om te dweilen en stofzuigen op hetzelfde moment. Dat is een vrij smart setup, en betekent dat het apparaat moet kunnen omgaan met alle van uw vloer reinigen behoeften.
Natuurlijk, je zou kunnen afvragen over de Roborock S6 ‘ s schoonmaken van de macht – en het is vrij krachtig. Het vacuüm heeft voldoende zuiging op te heffen items zo zwaar als AA-batterijen, wat betekent dat het meer dan geschikt voor het verwerken van vuil en haren uit harde vloeren en zuigen van diep in tapijten.
(Image credit: Roborock)
Terwijl de makkelijkste om te doen zou zijn om het vacuüm automatisch schoon is bij het verlaten van het huis, soms moet je een meer direct schoon – en je verzekerd bent er ook. Het is eenvoudig te activeren met de Roborock S6 recht van de Roborock app, of u kunt besparen op een paar stappen en gewoon vragen Alexa op uw Amazon Echo-apparaat om te beginnen met het schoonmaken van – en het zal schoppen in actie. Als u geïnteresseerd bent in controle van het vacuüm voor jezelf, het is de moeite waard om te handelen snel — als er een week start de promotie voor het zwarte model, die is geldig van maandag 12 augustus tot en met zondag, 18 augustus — en stelt u in staat om het vacuüm voor slechts $579.99, dat is een flinke $70 uit de normale prijs van $649.99.
Geïnteresseerd in het controleren van de Roborock S6 voor jezelf? U kunt dit doen per post rechtstreeks naar de Roborock website. Als alternatief, als u overtuigd bent, de Roborock S6 kan worden gekocht rechtstreeks van Amazon.