De Samsung Galaxy Note 10 bij Walmart: Preorder vandaag en bespaar tot $150

Als u op zoek bent naar een addertje onder het gras een deal op de onlangs uitgebrachte Samsung Galaxy Note 10, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Walmart is met een capaciteit tot wel 0 credits om te besteden op de Samsung Store wanneer je pre-order Samsung Galaxy Note 10 of Opmerking 10 Plus. Deze aanbieding is voor een niet-vergrendelde Galaxy Note 10 smartphone en eindigt op 22 augustus.De Toelichting 10 is Samsung ‘ s nieuwste galaxy smartphone die zal officieel in de verkoop gaan 23 augustus. De Toelichting 10 is kleiner en dunner dan de Noot 9, met een 6,3-inch scherm met een Full HD-resolutie. De Opmerking 10 packs 8 gb RAM, 256 gb opslag en biedt een 3500 mAh batterij die beweert de hele dag duren.Als u op zoek bent naar een grotere telefoon en meer opslagruimte wilt gebruiken, dan is de Samsung Galaxy S10 Plus is het een voor je. De S10 Plus beschikt over een 6.8-inch scherm vult je hele hand en packs 12 gb RAM. De Galaxy S10 Plus bevat uw opties van 256 GB of 512 gb opslag en biedt een indrukwekkend 4,300 mAh batterij.Deze aanbieding van Walmart krijgt u een 0 Samsung store credit wanneer u pre-order de Galaxy Note 10 en 0 credit met de Opmerking 10 Plus. Na ontvangst van uw Galaxy telefoon, zult u downloaden van de Samsung app om je te registreren voor de promotie. Zodra u bent goedgekeurd voor een code voor de Samsung krediet zal worden gemaild naar je binnen zes tot acht weken. Meer informatie over de Opmerking 10 met onze handen op de Samsung Galaxy Note 10 review. Als u geïnteresseerd bent in de Toelichting 10 Plus kunt u ook lezen in onze handen op de Samsung Galaxy Note 10 Plus review.Winkel andere aanbiedingen met de beste Samsung Galaxy Note 10 aanbiedingen en plannen er nu gebeurt.