De Score van een sub-£200 Huawei deal met deze SIM-gratis P30-Lite koopje

Uitgaande van Huawei P30-Lite deals al voelen als een vrij betaalbare optie – vooral met de specs die u ontvangt – dit een verkleining van het prijskaartje maakt het een harde optie om te zetten naar beneden voor degenen die een meer budget apparaat.
We hebben een lijst gemaakt van alle details van deze cashback bieden beneden zodat je precies ziet wat je krijgt. Of, als je liever wat anders beschikbaar is, bekijk dan onze gids voor de beste SIM-vrije telefoons. Zo heb je besteld je nieuwe telefoon en nu wil je van je geld. Begrijpelijk en gelukkig heel gemakkelijk op te lossen.
Contracten:
Betaalbare Mobiele Telefoons
BuyMobiles
Carphone Warehouse
e2save
Fonehouse
iD-Mobile
Mobiele Telefoons Direct
Mobiele telefoons.co.verzending
Sky Mobile
Drie
Vodafone
Dit budget Huawei P30-Lite deal in full: De P30-Lite rotsen een 6.15-inch Full HD+ display, een 3340mAh batterij, 128 GB opslag en een paar mooie sterke processing power, gezien haar positie als een mid-range toestel. Topping dit alles af met een triple camera set-up, de P30-Lite is een telefoon ponsen boven haar budget prijskaartje.

Wat is de Huawei P30-Lite eruit?

Gewoon ga dan naar deze link ten minste 14 dagen na uw telefoon is aangekomen en vul het online formulier in. Uw cashback wordt dan de uwe binnen 30 dagen.
Huawei P30-Lite van John Lewis | £279 £199 na cashback
Als u op zoek bent naar een tas, een budget telefoon dus nu, op dit terugverdienen is gestart met de P30-Lite omlaag in prijs. U kunt nu grijpen dit apparaat voor slechts € 199 van John Lewis. Dat is een prima prijs voor een telefoon die kwam dit jaar uit en beschikt over veel van dezelfde specs van de wil van de P30 P30 en Pro.
Bekijk De Deal
Gezien de uiteindelijke prijs van £200 met dit aanbod, de specs die je krijgt zijn verrassend goed.

Hoe krijg je cashback

De Huawei P30-Lite – de meest betaalbare van Huawei ‘ s 2019 releases – normaal zit op een prijskaartje van £279 maar, als je bereid bent om te vertrouwen op een beetje van cashback kunt u zien dat de daling van alle de weg naar beneden, naar £199.
SIM-vrij:
Amazon
Argos
John Lewis
Zeer

Waar anders kan ik gebruik maken van deze Huawei cashback?

De Huawei deal bovenstaande niet voor u werken? Er zijn nog een aantal aanbiedingen beschikbaar. U kunt voor cashback op de Huawei P30, P30-Lite, P30-Pro, Maat 20 Pro en P20 Pro van deze retailers zijn ze lezen in meer detail in onze speciale Huawei cashback telefoon deals artikel:
Lees onze volledige Huawei P30-Lite reviewVoor wie op zoek om geld te besparen en te investeren in een budget smartphone, zal dat meestal betekenen dat een grote hit in specs en telefoon kwaliteit. Maar gelukkig, een recente cashback promotie van Huawei is de mogelijkheid om het land een mid-range telefoon tegen een meer dan gunstige prijs-tag.