Het veiligstellen van een toekomst zonder wachtwoorden

Over de auteur

Jesper Frederiksen is de General Manager, EMEA, voor Otka.

Hoe vaak bent u niet in staat om te gebruiken voor digitale toepassingen, want u hebt uw wachtwoord vergeten? Ben je links klauteren door de eindeloze losse papiertjes met wachtwoorden krabbelde naar beneden om uit te zoeken welk wachtwoord voor die account? Misschien heeft u liever gebruik van een vergelijkbare wachtwoorden op meerdere accounts? De kans is groot, we zijn allemaal schuldig aan dit te doen op een bepaald punt zoals we te vaak kiezen voor het gemak over veiligheid.

Het is niet moeilijk te zien waarom. Medewerkers leven gemakkelijker en meer flexibele, grote ondernemingen zijn het implementeren van een gemiddelde van 163 cloud-applicaties om te helpen in dit proces. Maar het is moeilijk te doorgronden, is de omvang van deze aanmeldingen nodig voor gebruikers om toegang te krijgen tot deze diensten, die speelt een grote rol bij werknemers die ervoor kiezen onveilige methoden om hen te helpen met het onthouden van wachtwoorden.