100 gb aan data en betaalbare prijzen – goed geluk het verslaan van deze iPhone XS deal

Wie zei dat een big data-iPhone-deal heeft om kost je een kleine lening en remortgaging uw familie thuis – we hebben opgespoord met een iPhone XS contract aanbieden van een gek bedrag van data tegen een betaalbare prijs.
Oké, zeiden we tegen betaalbare maar dat moet toelichting – betaalbaar voor een iPhone XS. Komende in € 52 per maand, deze valt op de duurdere kant van de telefoon contracten. Maar als het gaat om de iPhone XS aanbiedingen, dit is eigenlijk een van de goedkoopste aanbiedingen die we hebben gezien. Lees onze volledige iPhone XS review.
En, als betaalbare prijzen nog niet genoeg is, dit aanbod van de Drie dan ook gooit in een enorme 100 gb aan data per maand voor al uw streaming, social media en algemene internet behoeften. Dat is op de top van de gebruikelijke Geavanceerde Plan extraatjes zoals roaming in 71 bestemmingen wereldwijd en toegang tot Drie van de Wuntu app voor de wekelijkse aanbiedingen en de oneven gratis koffie.

Deze big data iPhone XS deal in full: Dus wat is er zo goed over de iPhone XS?
Er is een goede reden voor de iPhone XS hoge prijs. Zeer krachtig en boordevol functies, het is duidelijk een van de beste telefoons op de markt nu, zelfs met de concurrentie uit het verre nieuwere Galaxy S10 aanbiedingen en Huawei P30 Pro aanbiedingen.

We hebben deze stellaire iPhone XS deal beneden, zodat u kunt zien voor jezelf. Of, als het niet helemaal overeen met wat je nodig hebt van een telefoon, raadpleeg dan onze mobiele telefoon aanbiedingen gids voor alles.
Over de inrichting, alles voelt premie. Apple ‘ s in de buurt van infinity OLED-display met smart HDR ziet er prachtig uit en zijn 2658mAh batterij is een enorme verbetering op de vorige opties. Hoewel het nog niet is enorm verbeterd op het vorige model het is over als high-end telefoon als je kunt krijgen op dit moment en zeker voor deze prijs.