De Dell XPS 13 krijgt £140 klopte net op tijd voor Terug naar School

Als u zin heeft zakken de Dell XPS 13 met 15% af, in gedachten houden dat deze aanbieding loopt tot en met 2 September volgens de website van Dell. Of als u liever een Apple notebook als een premium optie, vergeet niet dit geweldig koopje op een MacBook Air die heeft momenteel een in de buurt van £370 korting…
Via T3 De XPS 13 is ideaal voor degenen die willen een premium-model als het gaat om een Back to School-laptop, of inderdaad voor iedereen die op zoek om de score van een koopje op een stijlvolle portable.
De Dell XPS 13 £1126.80 £957.78 bij Dell
Dit is het basis model met een 8-generatie Intel Core i3-8145U processor (die loopt op tot 3,9 GHz) met een Full HD InfinityEdge scherm, 4 gb RAM en een 128-gb NVMe SSD. Je krijgt één jaar verzamelen-en-terug garantie. Gebruik de kortingscode SB15XPS in de Coupons gebied bij het afrekenen om te besparen £140.85 op de vraagprijs.Bekijk De Deal

De Dell XPS 13 is een uitstekende notebook die, op het moment van schrijven, staat bovenaan onze lijst van de beste laptops die er zijn, en u kunt nu grijpen voor € 140 minder gewapend met de juiste korting code.

Tot slot, de weg terug naar school zou ook willen kennisnemen van onze roundup van de beste student laptops.
De 2019 incarnatie van Dell ‘ s 13,3-inch laptop is alleen kruipend vooruitgang op de vorige versie, maar wat je moet in gedachten te houden is dat het was al een geweldig product. De verse spin maakt een aantal zeer de moeite waard verbeteringen in termen van levensduur van de batterij en de positionering van de webcam, zoals we zagen in onze volledige review.