Gratis Xbox Één Sonos of B&O-hoofdtelefoon beschikbaar met Google Pixel 3a aanbiedingen op EE

Beneden vindt u een lijst van alle van de Google Pixel 3a aanbiedingen van EE deze aanbieding is beschikbaar. De promotie eindigt op September 2, zodat u genoeg tijd om te beslissen. Of, als er geen vrij te nemen van uw zin in, raadpleeg dan onze gids naar de beste mobiele telefoon aanbiedingen voor al uw andere opties.
En, voor degenen die willen om op los te gaan op hun nieuwe telefoon gaan, EE heeft ook zijn Slimme Plannen. Deze stellen je in staat om te upgraden van uw contract wanneer je wilt en voorzien van zogenaamde Swappable Voordelen geeft u de opties om te kiezen tussen data-gratis streaming op uw Apple-Music-abonnement, soortgelijke onbeperkt data voor het streamen van de wil van YouTube, BBC iPlayer en Netflix, een gratis Amazon Prime Video-sub of de toegang tot de BT Sport app . U kunt de upgrade EE Slimme Plan hieronder:
Om precies te zijn, EE is gestart met een promotie op het bereik van Google Pixel 3a deals. Koop dit indrukwekkende camera-telefoon en u zal ook het land zelf uw keuze van een Xbox Één Sonos-Één luidspreker of B&O-hoofdtelefoon.

Meer informatie over elk onderdeel van deze aanbieding: