Kijk voordat je een duik neemt hals over kop in de cloud

Over de auteur

Paul Cant is de Vice President EMEA bij BMC Software.

Met stijgende temperaturen bijna tegen de 40 graden Celsius in het verenigd koninkrijk, het is ons wel aan het denken wat heeft cloud en zwemmen op een warme zomerse dag met elkaar gemeen hebben?

Hoewel de implementatie van de cloud in het verenigd koninkrijk is sneller dan het Europese gemiddelde, lokale bedrijven van alle maten moeten duik nooit in zonder eerst de beoordeling van de risico ‘ s. Met bijna alle technologieën die zijn ontwikkeld en geïmplementeerd, cloud wordt geleverd met een “koper beware” – label. Elke cloud-implementatie moet worden geconfigureerd voor de juiste behoefte en de resultaten van een bedrijf. Dit betekent dat je weet wat de mogelijke gevaren op de loer liggen onder het oppervlak en hoe ze van invloed kunnen zijn op uw duiken of uw implementatie.