Marvel TV-shows zijn het brengen van ‘street-level ‘helden’ van Disney Plus

De recente verwerving van 21st-Century Fox ook opent tal van mogelijkheden voor De Fantastic Four en X-men personages. Waarschijnlijk krijgen we opnieuw opstart van beide franchises in een bepaalde vorm, maar de vraag of ze zouden worden opgenomen in een reeds opgeblazen cinematic universe (waar mutanten passen in de dingen?), of gezien de Disney-Plus-behandeling, is iedereen een raadsel.
We konden ook wat meer bovennatuurlijke helden, gezien de plannen voor de vampier jager Blade, Ghost Rider, en Jared Leto ‘ s aankomende beurt als Morbius de Levende Vampier. Op de lichtere kant, konden we zien ook iemand als Eekhoorn-Meisje – een jonge superheld in staat om, ja, communiceren met eekhoorns – en is een teken dat de voormalige editor-in-chief bij Marvel, Joe Quesada heeft gezegd dat hij zou “altijd al wilde” om meer te doen met.