Nikon naar verluidt registers een andere camera, maar zal het een Z-serie spiegelloze model?

Hoewel deze nieuwe gegevens niet suggereren dat het model zal behoren tot een bepaald formaat, Nikon heeft al eerder vermeld dat zou worden zich te concentreren op het midden – tot high-end Dslr ‘s en spiegelloze camera’ s, in aanvulling op de lenzen voor deze systemen.
Japanse camera geruchten site Nokishita heeft gespot dat er een model met de code naam N1912 is geregistreerd bij het Ministerie van Communicatie en Informatie Technologie in Indonesië. Er is geen aanwijzing voor wat het model is echter alleen dat het gevolg voor de hercertificering van drie jaar, in 2022.
Nikon Z6 De Nikon Z6 werd aangekondigd in augustus van het afgelopen jaar. (Image credit: TechRadar)
Het nieuws komt na maanden van geruchten over hoe het bedrijf breidt zijn Z spiegelloze systeem. De lijn is bijna door het uitblazen van de kaarsjes op haar eerste verjaardag taart, en terwijl een aantal lenzen zijn toegevoegd sinds de oprichting van de lijn is nog steeds gebaseerd op de twee Z6 en Z7 (zie foto boven) die werden aangekondigd in het begin.

Dus wat is waarschijnlijk?

Als alternatief, kan dit een andere DSLR? Misschien wel, hoewel het met de D850 blijft een populaire keuze voor alle soorten toepassingen, is het wellicht logisch dat Nikon moet zich richten op een meer junior optie, zoals een update van de D7500 of D500, of een Nikon D6 model dat zou een update van de pro-sport-gericht D5.
Nikon momenteel niet over een entry-level spiegelloze gelijk aan de populaire DSLR D3500

Dat is niet gestopt, het vrijgeven van betaalbare compact en de entry-level Nikon D3500 DSLR, maar het bedrijf is zonder twijfel van bewust dat zij alleen in staat zal zijn om een beroep op een bepaalde demografische met twee vergelijkbare Z-serie modellen – en een Nikon instap Z-systeem camera is precies wat logisch zou zijn nu.
Nikon currently doesn't have an entry-level mirrorless equivalent to its popular D3500 DSLR
We hebben geruchten gehoord van de Nikon Z1, Z3, Z5 en Z9, en ongetwijfeld op een bepaald moment zal er een optie zijn om te voldoen aan zowel degenen die op een begroting en die eisen D5-niveau prestaties, en iedereen ertussen. Maar met de recente lekken van de beelden van een patent die aantonen dat het ontwerp van een model zonder zoeker het lijkt erop dat het zal worden de meer betaalbare eind van de Z-serie spectrum dat krijgt aandacht in de eerste.

Is Nikon ‘ s volgende Z-serie spiegelloze camera over om het land? Na de rapporten die Nikon heeft geregistreerd, een model voor wireless certificering, het begint er op te lijken meer kans.
(Image credit: de Toekomst)