Qualcomm Snapdragon 8cx: specs, release datum en de laptops hopen we gebruiken

Een stuk van de Kryo 495, dat Qualcomm heeft zijn moeder op de klok snelheid of frequentie, gemeten in hertz. Echter, we weten wel dat de processor is uiteraard gebaseerd op de fabrikant van het ” ARM ‘ s big-little berekenen systeem, waarop het 8cx is gebouwd – dat verpakkingen van zowel high-density en low-density-kernen voor verschillende taken.
Graphics. Aan de andere kant, Qualcomm heeft veel meer te zeggen over de nieuwe en verbeterde grafische processor: de Adreno 680 GPU. Recht uit de vleermuis, we weten dat deze versie is twee keer zo krachtig als de eerdere versie gebruikt voor laptops, de Snapdragon-850 – en niet te vergeten, 3,5 keer zo veel als de Snapdragon 835, de eerste van zijn soort om te worden gebruikt in een laptop.