Bespaar £120 op Virgin Media ‘ s all-zingen-dansen breedband-en TV-deal

Heb je ooit gewenst dat je internet sneller? Dat had je toegang tot meer zenders? Of zelfs dat uw internet pakket had een naam kan je niet helemaal jezelf te zeggen in het gesprek? Goed, Maagd het ‘Ultieme Oomph Bundel’ beantwoordt deze verzoeken, op dit moment op een sterk gereduceerde prijs maken het een van de UK ‘ s best breedband deals.

Met een £10 per maand korting Maagd gaat groot op dit aanbod, daalt de prijs van de grootste en beste pakket. Dat betekent dat je nu betaalt een prijs van € 89 per maand voor deze breedband-en TV-deal.

Terwijl we er volledig van bewust dat dit niet betekent dat klinkt goedkoop, je krijgt (en je moet je adem inhouden voor deze) meer dan 270 kanalen, waaronder Sky Sports HD, BT Sport 4K en Sky Cinema HD, ongelooflijk hoge snelheden van gemiddeld 516Mb, op elk gewenst moment oproepen en een onbeperkt data-SIM-only deal.

Voor een beetje van de context, dat is internet, dat is ongeveer 7x sneller dan beide BT Hemel en de hoogste snelheden, een SIMO dat de meeste retailers toeslag van £25 per maand voor en een ton van HD-kanalen die allemaal dragen meestal een vrij hoge kosten. En niet te vergeten twee Maagd V6 dozen om u te laten pauzeren, terugspoelen en opnemen van TV.

Dus als je klaar bent om die ‘ultieme oomph’ internet (ja, we zweren dat is wat haar genoemd), scroll dan naar beneden om meer te weten over deze aanbieding hieronder. Of, als het is gewoon te veel geld, bekijk dan onze gids voor de beste breedband en TV aanbiedingen.

Maagd het breedband-en TV-deal in full:

Ultieme Oomph Bundel van Virgin Media | 12 maanden | 516Mb gemiddelde snelheid | op elk gewenst Moment oproepen | 270+ TV zenders |£35 set-up | £99 £89 per maand
Met zo veel te bieden hier – breedband, TV, bellen en SIMO – dit £10 per maand prijs knippen voelt als een koopje. Op de top van de bliksemsnelle snelheden bent, u zult de landing van een hele reeks HD-kanalen en een ongelimiteerd data-SIMO. Zolang je het geld hebt om dit te financieren investering, zal dit het perfecte pakket voor de grote media consumenten.
Bekijk De Deal

Wat krijg ik met de heilige Maagd de Ultieme Oomph Bundel?

Met dit pakket bent u het krijgen van een aantal verschillende functies: breedband, een telefoon, een TELEVISIE en een SIM-only deal:

Breedband: Maagd het Ultieme Oomph Bundel wordt geleverd verpakt met een kolossale gemiddelde download-snelheid van 516Mb. Dat maakt dit één van de snelste pakketten rond. Aangezien de meeste vezels pakketten bieden snelheden rond de 35-50Mb bereik, dit pakket heb je gedownloade games en grote HD-films in een paar seconden en blazing door de meeste activiteiten.

Telefoon: Deze bundel wordt geleverd met maria ‘ s ‘Talk More elk Moment’ optie. Dat betekent inclusive oproepen op elk moment, elke dag aan VERZENDING naar vaste en mobiele nummers als 0845 en 0870 nummers.

TV: Je krijgt meer dan 270 kanalen, waaronder Sky Sports HD, Sky Cinema HD en BT Sport 4K(dus dat is een STUK van de Premier League live stream actie) . Op de top van dat, is er een verzameling van box sets en de mogelijkheid om te pauzeren, terugspoelen en opnemen van live TV op twee verschillende kamers.
SIM only aanbieding: Naast alle van de dingen boven, de Maagd is het gooien van in een onbeperkt data-SIM-met de mogelijkheid om te zwerven in 43 verschillende bestemmingen.

Geluid zoals je dit soort bundel? Vervolgens hoofd aan te melden voor de deal hier online, of bel 0800-049-2102 om te chatten met iemand de eerste zijn.