Xbox Project Scarlett te richten op hoge frame rates en ‘bespeelbaarheid’

Ondertussen hebben van een SSD als norm geeft de console (of gameconsoles), is de optie van het gebruik van de opslag-systeem als virtuele RAM-geheugen, alsmede het opheffen van de laadtijd van de prestaties met een factor van 40x. Dus speelbaarheid verbeteringen zijn bijna gegarandeerd.
Terwijl Microsoft kan niet beantwoorden van deze vragen nog, Xbox-baas Phil Spencer heeft gemorst wat details over het bedrijf en de hoofddoelstellingen voor de Xbox Project Scarlett tijdens een interview met Gamespot. “Ik denk dat het gebied dat we echt willen richten op de volgende generatie is de frame rate en de speelbaarheid van de spellen,” Spencer uitgelegd. “Ervoor te zorgen dat de spellen laden ongelooflijk snel, ervoor te zorgen dat het spel draait op de hoogste beeldsnelheid mogelijk.”
Daarnaast Spencer ging uitleggen dat Microsoft is gericht op een Project krijgen Scarlett games te draaien op 60 FPS in 4K, het aanroepen van de uitdaging van een “doel”. “Deze generatie, we hebben echt gericht op 4K beelden en hoe brengen we beide films via 4K Blu-ray en video-streaming,” Spencer uitgelegd. “En met Xbox One X waardoor games te draaien op een 4K-beelden zal maken echt sterke visuele verbeteringen van de volgende generatie.” Maar Microsoft is niet slechts gericht op hoge frame rates en visuals. Volgens Spencer, speelbaarheid is ook een grote focus voor het bedrijf als het gaat om de volgende generatie hardware – onder meer door het snellere laadtijden te verbeteren hoe games eigenlijk look en feel te spelen. Een krachtige opvolger

(Image credit: Microsoft)
Microsoft lijkt te worden legt de lat hoog als het gaat om het Project Scarlett, suggereert de volgende generatie hardware nodig hebt specs staat om aan deze doelen. We weten al dat het Xbox-Project Scarlett wordt voorzien van een speciaal ontworpen processor van AMD gebruik te maken van Zen 2 CPU en Navi-GPU – architecturen, en het kunnen uitvoeren van games in 120Hz frame rates, de mogelijke 8K-resoluties, terwijl ook daar zin in real-time ray tracing tech. Dus, streven ernaar om alle games draaien op 60 FPS niet uit van de vraag.

De vraag of Microsoft een paar spec details verborgen zijn mouw is nog te bezien.
We hebben een tijdje moeten wachten voordat we eindelijk in onze handen krijgen op het Xbox-Project Scarlett, en Microsoft is nog resterende mooie lippen stijf op elkaar over de details over de volgende generatie hardware. Is het meer dan een console? Wat zal hij (of zij) eruit? Zal er worden een aantal nieuwe Xbox IPs bij?