Apple AirPods koop: draadloos opladen model krijgt de laagste prijs nog

Het zien van de Apple AirPods in de verkoop is een zeldzame verschijning, maar we hebben gezien een aantal fantastische aanbiedingen vandaag. Deze prijsverlagingen zijn op de nieuwste 2019 AirPods en dat is met de standaard opladen zaak of de uitstekende draadloos opladen geval.

Dus als je hebt gewacht voor een grote AirPod deal, vandaag is je geluksdag. In het AMERIKAANSE Walmart is gekomen vechten en heeft de laagste prijzen voor zowel de nieuwste versies van Apple is super hot draadloze hoofdtelefoons. Meer dan in het verenigd koninkrijk is Amazon het schommelen van de goedkoopste prijzen in het land. U kunt de standaard 2019 AirPods van slechts $144.99 in de VS, terwijl in het verenigd koninkrijk, zijn ze tot een heel verleidelijk £149. En terwijl die zijn geweldige prijzen, die we hebben gevonden kortingen voor de versies met de wireless charging case die misschien zelfs beter waarde.

De Apple AirPods komen met een opgeladen geval dat biedt 20 uur levensduur van de batterij, en tot drie uur gesprekstijd op een enkele lading. De werkelijk draadloze oordopjes ontvangen een upgrade van de H1-Chip die resulteert in een snellere koppeling en naadloze connectiviteit. De H1-chip ook kunt u uw stem gebruiken om vragen aan Siri vragen. U kunt het volume aanpassen, nummers overslaan, en zelfs oproepen volledig handsfree.

Kortingen op AirPods zijn uiterst zeldzaam, dus terwijl de korting percentages lijkt misschien niet als veel, deze zijn fantastische aanbiedingen voor de Apple oordopjes. We weten niet hoeveel langer Walmart en Amazon hebben de AirPods op de verkoop, dus je moet profiteren zolang het nog kan.

ONS Apple AirPod aanbiedingen:

Apple AirPod aanbiedingen:

Zie meer Apple AirPod aanbiedingen met de goedkoopste AirPod prijzen die op dat moment zijn leven. Bent u geïnteresseerd in andere draadloze hoofdtelefoon? We hebben ook de beste goedkope draadloze headphone aanbiedingen en verkoop.