Borderlands 3 is niet het spel dat u te herinneren – maar dat is OK

“We hebben sinds het zien van de evolutie van de shooters van de afgelopen vijf jaar zijn en de speler de beweging is een ding dat is veel meer robuust zijn we beginnen om te verwachten dat het nu,” Burke vertelt TechRadar. “Ik denk dat Apex en Titanfall hebben dat gedaan.”
“Dus het is grappig, want met de Apex, toen die uit kwam, we waren net zo verrast als iedereen. Door je op dat punt hadden we al glijdend en mantling in het spel, maar met de speler ping wij waren als ‘man, dat is elegant’. Dat is een eenvoudige elegante systeem dat zo goed werkt. Soms iemand iets doet, en ze doen het zo goed, dat is gewoon de manier waarop u het doet. Ik denk dat pingen was als voor ons.” “Het is echt heel erg moeilijk om het evenwicht dat op een vervolg,” Chris Burke, Borderlands 3’s multiplayer producent vertelt TechRadar. “Hoe beter het spel, hoe moeilijker het is. En hoe langer je ben al weg, hoe moeilijker het is. “Je wilt niet te veel veranderen, want je wilt niet dat het om af te wijken van het spel dat ze verliefd werd, maar tegelijkertijd is het een genummerde vervolg, het moet nieuw genoeg om waar, er is een reden voor het hebben van komen.” Dit is een waarde die loopt ongebreideld via Borderlands 3 de aderen. Stap in Pandora eens te meer voelt alsof je nooit weg bent geweest: oude vrienden terug, bandieten nog steeds regeren de woestijn en u zult niet in staat zijn om te beslissen of je liefde of haat Bombast. Hoewel, terwijl bekend, er is geen ontkennen dat de dingen zijn esthetisch aangename en speelbaarheid is over het algemeen veel soepeler. Het is net als eindelijk die bril heb je nodig voor jaren, het is gewoon een extra beetje scherpte dat verheft de ervaring om te voldoen aan wat je had gedacht in uw mind ‘ s eye. Karakter moord

(Image credit: Gearbox Software)
Tijdens de chaotische hart van Borderlands blijft, zijn er tal van nieuwe functies in Borderlands 3 die het onderscheiden van zijn voorgangers. Om te beginnen, we hebben vier nieuwe speelbare personages kennen: FL4K de Beastmaster, Amara de Sirene, Zane is de Operatieve en Może de Jager. Misschien wel onze favoriete personage uit de nieuwe rooster is FL4K de Beastmaster, waarvan het huisdier vaardigheden stellen hem in te roepen van een collega in de vorm van een Jabber, Spiderant of Guard Skag. FL4K kunt u een mogelijkheid naast dit huisdier, waardoor een meer dynamische playstyle dat ziet u combineren met uw eigen combat technieken met die van je (meestal lelijk) metgezellen. Je kan bijvoorbeeld harnas een tank pet terwijl het nemen van een persoonlijk stealthy aanpak – bijna als in een minder gekend speler twee. Ze zijn ook bijzonder nuttig voor het verdienen van een eenvoudige tweede wind.
Maar als u niet houdt van gezelschap dan kan je aangetrokken tot de klassieke assault-stijl van Zane, de mech-zwaaiende tankishness van Może of de bekendheid van Amara. Terwijl je klagen de tekens van Borderlands verleden, wees maar niet bang, als de wil van Nul en Axton zal het maken van optredens in Borderlands 3 – en er is blijkbaar een methode om de Versnellingsbak van rooster-het wijzigen van de waanzin. “Het maken van een suite van vier nieuwe personages, hoewel dat moeilijk is, is niet per se moeilijk genoeg om het niet doen.”
Chris Burke – Multiplayer Producent “Als we waren om Nul, Axton, Maya’ s en Salvadore in Borderlands 3 – als we waren om ze te veranderen – dan de fans van die tekens zou worden als ‘waarom heb je mijn karakter”,” Burke legt TechRadar. “Als we niet veranderen, dan mensen vragen waarom we niet de moeite. “We hebben echt de voorkeur aan een verse start met nieuwe vault hunters, en dan willen we houden de oude personages rond. Wij houden ze rond in NPC capaciteit, maar op die manier zijn ze aanwezig, maar niet over te nemen terwijl de franchise. “Het maken van een suite van vier nieuwe personages, hoewel dat moeilijk is, is niet per se moeilijk genoeg om het niet te doen. ”
Wat meer is, deze nieuwe personages eigenlijk persoonlijkheid hebben. Eerder dan de occasionele woord hier en daar, je personage een stem heeft en zal gaan met de andere karakters in plaats van staan er smeulende met adel. De personages geestigheid zo goed als een komische-actie held, maar de echte showcase van dit is in co-op als alle personages zijn scheur je uit elkaar. Maar het is nooit gedaan op een manier, dat is vervelend, het is net genoeg voor de komische waarde en effect.
Niet alleen de personages in de co-op stuiteren van elkaar af door middel van een stem interactions, maar u kunt nu het combineren van verschillende personages’ combat mogelijkheden om uw voordeel. Bijvoorbeeld, wanneer we gespeeld in co-op als Zane, hebben wij de handen ineengeslagen met iemand spelen als Może. Może heeft een vermogen waarmee haar te paaien met een grote ol’ mech (een beetje zoals Overwatch ‘ s D. Va), en de top van deze mech is een turret gun. Als Zane, ik was in staat om te klauteren op de revolver pistool en maaien neer bandieten terwijl Może beheerste de mechs volledige lichaam. Teamwork maakt het droomwerk.
Het zijn de kleine dingen
(Image credit: Gearbox Software)
Terwijl er enkele opvallende grote veranderingen, de duivel zit in de details als het gaat om Borderlands 3 en het spel van de ware kroon en heerlijkheid is het nieuwe kwaliteit-van-leven heeft. Het kan moeilijk zijn om te zien hoe veel kleine functies zijn geïmplementeerd in Borderlands 3, aangezien de meeste zijn het soort dingen die je niet zou merken, totdat zij waren niet daar. U kunt bijvoorbeeld nu eenvoudig op een knop op een automaat bij te vullen al uw munitie of u kunt het item van de dag, zonder ooit te hebben om te gaan in de winkel.
Terwijl sommige van deze functies werden feedback-gedreven, Versnellingsbak is niet bang om toe te geven dat anderen waren een gevolg van het nemen van een blad uit de playbooks van andere studio ‘ s. “Soms iemand iets doet, en ze doen het zo goed, dat is gewoon de manier waarop u het doet.”
Chris Burke – Multiplayer Producent
Misschien wel de meest voor de hand liggende overeenkomsten zijn getekend tussen Borderlands 3 en BioWare ‘ s Apex Legendes. Het is niet verrassend gezien het feit Versnellingsbak heeft geïmplementeerd mantling en glijden in Borderlands 3, naast een handige nieuwe ping-systeem.

Borderlands 3 op een of andere manier slaagt erin om alles wat zijn voorgangers spectaculaire en amp-up. De kleine aanpassingen en toevoegingen zijn zorgvuldig weloverwogen, met elke verandering van de ruzie, het doel en het verdienen van zijn plek.
“Intern is het mantra is ‘het is grappig, maar het is geen grap’,” Burke legt. “Er zijn grappen, maar er is ook dat de zeer ernstige draad. De toon is vreemd maar, binnen het universum, alle soort van logisch.”

Formule voor grappig

Het is zeven jaar sinds de release van de veelgeprezen Borderlands 2, de tweede kern van de game in Gearbox Software de Borderlands serie, en de fans staan te kwijlen bij het vooruitzicht van het zinken van hun laarzen in Pandora ‘ s bodem eens te meer. Maar met die verwachting komt er ook vrees. Hoe kan de ontwikkelaar bouwen op wat we al eerder gezien hebben? Wat als deze veranderingen niet te veel?

Echter, de levensader van Borderlands 3 is de tongue-in-cheek humor die majestueus loopt de lijn tussen donker satire en volslagen dwaasheid – self-deprecating grappen en burger starters. Het is iets dat gemakkelijk kan oud worden, maar er is geen zorgen te maken dat in de nieuwste toevoeging aan de serie – in feite, vonden we het leuker dan ooit.
Threequels is berucht om zijn hit-or-miss. Terwijl sommige serie’ derde voorzieningen gaan dan de verwachtingen en adem nieuw leven in een franchise is, kunnen anderen het valt ernstig te kort van de bar. Het is allemaal over het opvallend dat de balans tussen zoet van verse nieuwe inhoud, en de formule dat de fans oorspronkelijk aangetrokken naar – en het is een evenwicht dat Versnellingsbak is prachtig met Borderlands 3.
(Image credit: 2K Games)