Ja, Ice-T is in Borderlands 3 – als een pluizige roze teddybeer

Maar wat badass rol is de legende nemen? Misschien een gun-toting psycho? Of een wijze voor het kraken van vault hunter? Nope, Ice-T leent zijn stem aan een pluizige roze teddybeer genaamd Balex (zijn ouders konden niet kiezen tussen Barry en Alex) die een aantal problemen met een ex-vriendin.
We hebben onlangs het bijwonen van een lange preview-evenement voor de game dus houd een oogje op TechRadar als een hele hoop van Borderlands 3 inhoud is op de weg.
Nou, we zeggen dat hij een teddybeer. Hij is eigenlijk een AI die is geüpload naar een teddybeer met de eerder genoemde veracht ex.
Het gerucht heeft het

(Image credit: Gearbox Software) Geruchten rond drijft sinds eerder dit jaar dat Ice-T zou verschijnen in Borderlands 3. Vooral omdat de rapper begonnen de geruchten zich op Twitter…
We willen niet te bederven precies wat Balex de missie gaat, maar we zullen u vertellen dat het een dikke en hilarische missie die we genoten. Gamer Stuff: Er is een gerucht dat ik aan het doen ben een stem in Borderlands 3….. 💥💥💥 https://t.co/wBA20gS1Kw28 Maart 2019

Borderlands 3 is verschuldigd voor een release op 20 September 2019.
Borderlands 3 is een vrij grote deal, dus het is geen verrassing Versnellingsbak erin geslaagd om een bekend gezicht (of stem) aan boord. Dat klopt, dat de geruchten waar waren, rapper Ice-T is in Borderlands 3.