Liverpool vs Chelsea live stream: hoe kijken de UEFA Super Cup 2019 voetbal online vanaf elke locatie

Balans van opties en het gemak van gebruik

Liverpool vs Chelsea: waar en wanneer
Hotspot Shield
Vanavond is de wedstrijd brengt twee teams uit hetzelfde land die hebben gespeeld elkaar een ongewoon voorkomende aantal keer op het Europese toneel, met de woensdag in de Super Cup-confrontatie van de 11e vergadering van de UEFA wedstrijden sinds 2005. Liverpool heeft boekte twee overwinningen in die tijd, terwijl Chelsea boorden met drie overwinningen, de resterende vijf wedstrijden na zijn impasses.

Als je een BT Sport abonnee, maar zelf buiten het verenigd koninkrijk en de wil om af te stemmen op, het is eenvoudig te doen met een handige tool – gewoon pak een VPN en volg de aanwijzingen hierboven om de live stream van de actie.