OnePlus TV naam en het logo officieel bevestigd

In een forum post, het bedrijf deelde een paar updates rondom de TV. Om te beginnen, zal worden genoemd de ‘OnePlus TV.’ Een wedstrijd werd gehouden waar leden van de gemeenschap zou kunnen suggereren namen voor dit nieuwe product, en de naam werd vervolgens afgerond. Ze ging zelfs op voor de onthulling van het logo, dat was ook minimaal. De naam lijkt misschien een beetje teleurstellend, maar OnePlus is bekend voor gunste van het minimalisme als het gaat om het ontwerpen en namen. Of het waarschijnlijk niet wilt u een nieuwe naam van het product en de dingen eenvoudig te houden, net zoals ze doet met haar smartphones.
De OnePlus TV zal zich rond de “Nooit Genoegen nemen met” filosofie en sport een “burdenless” design. Het zal interessant zijn hoe OnePlus zal het ontwerp van de TV, er is namelijk niet veel differentiatie denkbaar.

De officiële OnePlus TV logo
The official OnePlus TV logo
(Image credit: OnePlus)

De OnePlus TV brengt veel slimme verbonden functies, die de concurrentie niet bieden. Het zal beschikken over wifi, Bluetooth 5.0 en een AI-voice-assistent. Deze zal worden aangedreven door Android TV, maar OnePlus is zeker toe te voegen zijn draai aan.