Panchshil luxe project in Pune is een case-study in de wereldwijde bouw technologie

Terwijl de luxe onroerend goed in India ondergaat een transformatie, een merk in Pune is al verplaatst competities vooruit van de industrie in deze categorie, verdienen de reputatie van India ‘ s meest global real estate merk. Dat merk is niets anders dan Pune-based real estate grote – Panchshil Realty.

(Image credit: de Toekomst)

De afgelopen tien jaar, Panchshil, met het hoofdkantoor uit Pune, heeft meerdere internationale merken zoals YOO, Trump Corporation, World Trade Center, het JW Marriott en Hilton naar Pune city, en een pionier in verschillende best practices in de bouw in luxe onroerend goed. Als een kwestie van feit, dat veel van het wordt met succes toegepast in Panchshil negen-toren luxe project – Panchshil Torens, die interessant is ook één van Pune hoogste luxe residentiële plaatsen.

(Image credit: de Toekomst)

Verspreid over 14 hectare in de chique wijk van EON Vrije Zone, Kharadi, en het World Trade Center in Pune, Panchshil Torens is een luxe project bestaande uit 3.5 BHK, 4.5 BHK luxe appartementen, Penthouses en een beperkt aantal Podium Villa ‘ s.