Pocophone Poco F2 release datum, de specificaties, de prijzen en lekken

Xiaomi is erg vocaal en optimistisch te zijn over deze nieuwe 64MP Samsung GW1 beeldsensor en heeft zelfs gezegd dat het het debuut op een Redmi apparaat. De Poco F2 is bedoeld voor spec junkies, en een indrukwekkende 64MP sensor moet gaan een lange weg in de vaststelling dat.
De F1 wordt geleverd met een middelmatig scherm met vrij grote panelen rondom, en een ongemakkelijk voller notch. Niet alleen moeten ze werken aan het verhogen van de screen-to-body ratio, maar ook het verbeteren van het paneel kwaliteit. Als gaming is nog steeds de hoogste prioriteit, een iets groter of groter scherm zal worden gewaardeerd. Als we wishful, het zou geweldig zijn om te zien de Poco F2 zorgen voor een hogere refresh rate display tot het budget segment.