Waarom cloud zal blijven hybride

Over de auteur
Richard Blanford is de oprichter van Fordway managed cloud oplossingen.

Richard Blanford is de oprichter van Fordway managed cloud oplossingen.
Het vinden van geschikte SaaS-oplossingen voor niche-toepassingen en degenen die moeten worden aangepast om in lijn met business processen, is moeilijker. Veel aanbieders van toepassingen zijn het ontwikkelen van hun eigen SaaS-strategie, maar deze meestal alleen ondersteuning voor de nieuwste versie van de software, en velen niet kunnen accepteren op maat gemaakte applicaties of derde-party add-ons. Dit kan met name een probleem voor de lokale overheden en de NHS, die gebruik maken van zeer klantspecifieke toepassingen. We hebben onderzocht vele schijnbare SaaS biedt voor onze klanten en vinden dat in veel gevallen de leverancier zal gewoon het park en houden een speciale versie van de software op een publieke cloud-dienst tijdens het opladen van een premium prijs.